Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γενική συνέλευση τον Ιανουάριο στο Βαλτεσινίκο!

Γενική συνέλευση τον Ιανουάριο στο Βαλτεσινίκο!
Τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης στο χωριό Βαλτεσινίκο την 11-01-2016 αποφάσισε ο Πρόεδρος του Οικισμού κ. Ρέππας Θεόδωρος.
Την πρωτοβουλία αυτή που αποτελεί άλλωστε και αίτημα μερίδας κατοίκων χαιρετίζει ο Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας κ. Σφυρής Μιχαήλ και αναφέρει πως αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τεθούν όλα τα ζητήματος επί τάπητος και μέσω της ανταλλαγής απόψεων και της παράθεσης προτάσεων να βρεθούν οι βέλτιστες δυνατές λύσεις για διάφορα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία ενώ να χαραχθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης για το νέο ημερολογιακό έτος.

2 σχόλια

  • ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ
    ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    8 χρονια ειχατε το δημο κλειτωρος στα χερια σας με δημαρχο αντιδημαρχους και ολη την εξουσια δικησας δεν καταφερατε να κανετε το ελαχιστο γι αυτο το τοπο σε προβληματα ουσιας Τοτε δεν υπηρχαν συντονιστικες !!!!Σημερα αντι να δημιουργειτε παραμαγαζα προσπαθηστε να βρητε τον δρομο της συνεργασιας μπας και προβληματα που δεν εγειναν στο παρελθον βρουν τη λυση τους και αφηστε το ποιος φταιει .Παντος δεν φται νε οι αλλοι παρα ο κακος μας εαυτος !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 07:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Την απόφαση αυτή και όχι πρωτοβουλία, που έρχεται με σχεδόν έξη χρόνια καθυστέρηση, χαιρετίζει η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Βαλτεσινίκου και φυσικά θα είναι εκεί. Επειδή όμως κάποτε θα πρέπει να μάθουμε να λέμε την αλήθεια, όλοι μας, δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε τα παρακάτω:
    1. Η συνέλευση αυτή γίνεται κατόπιν εξάμηνης πιέσεως και πλήρους αδιαφορίας για τα προβλεπόμενα στο άρθρο 85 του Ν.3852/2010 που έστω και τόσο όψιμα ανακάλυψε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Θ. Ρέππας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
    2. Όλοι αυτοί που τώρα πανηγυρίζουν για την ανακοίνωση της συγκέντρωσης, εδώ και έξη μήνες αγνοούνταν στις προηγούμενες συγκεντρώσεις ή προτροπές των κατοίκων για διαβούλευση.
    3. Ακόμα και χθες που πραγματοποιήθηκε η εντυπωσιακή συγκέντρωση των κατοίκων, ο κ. Ρέππας και οι συν αυτώ, που θυμήθηκαν τώρα το άρθρο 85, δεν έκαναν τον κόπο όχι να παραστούν αλλά ούτε και να στείλουν έστω και ένα κείμενο για να δείξουν οτι είναι κοντά στους κατοίκους.
    Καλά τα κροκοδείλια δάκρυα αλλά πολύ παλιό τέχνασμα για να έχει πέραση στους καιρούς μας και στους υποψιασμένους πια σκεπτόμενους πολίτες.
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...