Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βοήθησε κι εσύ το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας!

Βοήθησε κι εσύ το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας!
Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Γορτυνίας, Μιχάλη Σφυρή, δώρισαν τέσσερα επιθέματα εγκαυμάτων στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας.
Ο Νάσος Κάλλας από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας αναφέρει σε μήνυμά του ότι «προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μας κ. Σφυρή, για αυτή την σπουδαία πράξη και περιμένουμε και από όλους όσους μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται να βοηθήσουμε το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, διότι όπως και οι ήρωες γιατροί μας, βοηθούν όταν πάμε εκεί, έτσι κι εμείς με την σειρά μας πρέπει να τους βοηθήσουμε στο δύσκολο αυτό έργο τους.»

2 σχόλια

  • Ορεσειβιος
    Ορεσειβιος Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 21:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο φτηνοί είστε και οι δύο. Ο ένας έδωσε .......επιθέματα και ο αλλος τον λιβανιζει και οι δύο βάζουν τα ονόματα τους για την δημοσιότητα,μπας και δεν μάθουμε ποια είναι τα τσετσενία του ....Γιαννόπουλου! Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να προσβαλετε τους γιατρούς του Κ.Υ. Δημητσάνας; Αν Τους κεράσετε ένα ....σουβλάκι,θα το γράψετε σαν συμπαράσταση; Ντροπη σας!

  • Κυριάκος Τσαφαράς του Κωνσταντίνου
    Κυριάκος Τσαφαράς του Κωνσταντίνου Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά πολύ χαμηλά πέφτουμε...Εδώ απο τήν μια μεριά μιλάμε για δισεκατομύρια..για ανακεφαλέωση τραπεζών...για υψιλόμισθους...για μελέτες..για λαμόγια...για φίλους πολιτικούς...και απο την άλλη για ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ.. Ελεος ας αγωνιστούμε για τα αυτονόητα.Μην τσιμπάμε στην μιζέρια του συστήματος.......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...