Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καφές με … σκόνη στην Τρίπολη, το «χρίσμα» του Μανώλη στον Πέτρο και τα «μέτωπα» της Ντίνας!

Καφές με … σκόνη στην Τρίπολη, το «χρίσμα» του Μανώλη στον Πέτρο και τα «μέτωπα» της Ντίνας!

 

- Καλημέρα σύντροφοι καληνυχτάκηδες! Ωραία ευχή έδωσε η εφημερίδα ΑΥΓΗ στο ΠΑΣΟΚ που φέτος συμπλήρωσε 39 χρόνια ζωής. Αντί να ευχηθεί στο κίνημα να τα εκατοστίσει του ευχήθηκε ...καλά σαράντα! Καλό?

- Ο Ρέππας εμφανίστηκε και ...ξαναχτύπησε στο πολιτικό - επιστημονικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Πρότεινε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Λέτε να ξαναδούμε πάλι υποψήφιο Βουλευτή στην Αρκαδία τον Τσιλιβή?

- Αυτή η δήλωση του Τσίπρα για τους βλαχοδήμαρχους εξόργισε αρκετούς τοπικούς άρχοντες και στην Αρκαδία. Τελικά επιβεβαιώθηκε ότι όποιος έχει μύγες ...μυγιάζεται!

- Στον εισαγγελέα για τα αδέσποτα πήγε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Μπούρας. Μήπως ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος για την ποιότητα της ζωής μας έπρεπε καλύτερα να πάει στο Περθώρι για να βρεθεί λύση? Μπόγιας χρειάζεται όχι ...εισαγγελέας.

- Πολλοί ...σκουπιδοπαράγοντες συνωστίζονται έξω από το γραφείο του Δημάρχου τώρα τελευταία. Μήπως τρέχει κανένας διαγωνισμός? Κάτι μου μυρίζει...

- Ποιός δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας κατοικοεδρεύει στα γραφεία των αντιδημάρχων το τελευταίο διάστημα και γιατί? Οι κακές γλώσσες λένε ότι περισσότερο βλέπουν αυτόν στο Δημαρχείο παρά τους Αντιδημάρχους! Μήπως ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα και ...ενημερώνεται?

- Τελικά αν συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς το ενδιαφέρον για το Δήμο Γορτυνίας περισσότεροι θα είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι από τους ψηφοφόρους. Μήπως ισχύει το γνωστό: δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται?

- Και ο Αγγελάκας πού θα πάει? Λένε ότι θα αναλάβει τον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης της ΝΔ. Δηλαδή θα κρίνει αν ο Τατούλης θα πρέπει να πάρει το χρίσμα για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από το κυβερνών κόμμα. Αν είναι έτσι δυσκολεύουν τα αράγματα για τον Πετράν. Έτσι δεν είναι?

- Άσχημα μαντάτα έρχονται για τη Νικολάκου από τη Μεσσηνία. Πληροφορίες - φήμες λένε ότι έχει ανοίξει πολλά μέτωπα στην Καλαμάτα ( Δήμο, ΜΜΕ. κόμμα κ.α.) και οι εχθροί είναι πλέον περισσότεροι από τους φίλους της! Πώς τα κατάφερε έτσι η κ. Ντίνα? ...αυτό που κατάφερε πάντως δεν ήταν και τόσο εύκολο, πρέπει να προσπάθησε πολύ για να το επιτύχει.
- .Αν ισχύει αυτό πάντως για τη Νικολάκου και δεν είναι μεσσηνιακή ράδιο αρβύλα θα φανεί μόνο αν ο Πέτρος την κατεβάσει στις εκλογές για να μαζέψει σταυρούς. Τότε θα δούμε τί πραγματικά ισχύει για την θεματική Αντιπεριφερειάρχη. Τότε θα δούμε πόσα ...απίδια πιάνει ο σάκος. Μόνο τότε.

-  Αληθεύει ότι σε δημοτικό ψηφοδέλτιο της Τρίπολης ο επικεφαλής βλέπει μόνο αυτούς που έρχονται αλλά δεν υπολογίζει αυτούς που του φεύγουν? Πρόσεξε αρχηγέ γιατί στο τέλος ο αριθμός θα σου βγει ...δεκαδικός! Το νου σου...

- Όποιος θελήσει να πιει καφέ στην πλατεία Άρεως μαζί με τον καφέ του θα πιεί και άφθονη σκόνη! Λίγο νεράκι δεν έχει ο Δήμος για να καταβρέξει την πλατεία?

- Τους αντιπεριφερειάρχες που αναγκαστικά θα κοπούν στις επόμενες εκλογές, ποιός ( και πώς ) θα τους αποκαταστήσει πολιτικά? Για παράδειγμα ο Γιαννακούρας - αν κοπεί - πώς θα συνεχίσει την πολιτική του καριέρα? Το έχετε σκεφθεί αυτό καθόλου? Κάποιοι πάντως αναρωτιούνται από τώρα για την επόμενη μέρα που πλησιάζει επικίνδυνα. Κάποιοι άλλοι πάλι κάνουν εξάρες με το μυαλό τους.

- Πόλεμος γίνεται με τις διαφημίσεις των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών στην πόλη μας. Φέτος παρατηρείται έντονα το φαινόμενο των ...υποτροφιών για να προσελκυθεί πελατεία. Είδατε τί κάνει η κρίση?

ΤΕΛΟΣ: Τελικά είμαι μεγάλος γκαντέμης. Χθες με είδε στο δρόμο μια μαύρη γάτα και την ...πάτησε αυτοκίνητο. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και μην ξεχνάτε ότι αν δε βρίσκεται πουθενά το ...φθινόπωρο τότε θα πρέπει να το φτιάξετε εσείς.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...