Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο αγνοούμενος Διοικητής, οι αδέσποτες της Τρίπολης και οι ραδιοφωνικές αταξίες!

Ο αγνοούμενος Διοικητής, οι αδέσποτες της Τρίπολης και οι ραδιοφωνικές αταξίες!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Αφού πέρασε και αυτή η Παρασκευή ( που ήταν και 13 ) χωρίς ...θύματα πάμε καλά. Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο. Μην αφήνετε να σας παίρνει από κάτω. Απολαύστε όλες τις μικρές καθημερινές απολαύσεις που μας δίνει η ζωή μαζί με ανθρώπους που σας αγαπάνε και που αγαπάτε αληθινά. Αυτή ίσως να είναι η πραγματική ευτυχία.

- Γέμισε η Τρίπολη αδέσποτα και ...αδέσποτες! Η πλατεία Πετρινού είναι τόπος συνάντησης όλων των αδέσποτων της πόλης. Το μόνο καλό είναι ότι τα αδέσποτα κυνηγάνε τα μηχανάκια που ανεβαίνουν στην πλατεία. Κάτι είναι και αυτό τώρα που δεν έχουμε δημοτική αστυνομία.

- Όχι μόνο δεν κλείνει - όπως έχουμε ξαναγράψει - η Σχολή Αργυροχρυσοχοίας της Στεμνίτσας αλλά μαθαίνουμε ότι θα αναβαθμιστεί. Ακούγεται μάλιστα ότι θα περάσει στα χέρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τώρα αυτό για καλό είναι ή για κακό? 

- Ούτε φωνή αλλά ούτε και ακρόαση δεν έχουμε ακόμα από τον καινούργιο διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Εμφανίστηκε ο Χρόνης στο ίδρυμα και ενημερώνεται ή αγνοείται ακόμα η τύχη του?

- Τώρα που ξεκινάει η κυνηγετική περίοδος ο Ρουμελιώτης πού θα πρωτοπηγαίνει? ... στις εκδηλώσεις της περιφέρειας ή στις κορφές για πέρδικες? Δύσκολη θα είναι η απόφαση αν οι εκδηλώσεις γίνονται Τετάρτη ή Σαββατοκύριακο. Έτσι πρόεδρε?

- Στον Παναρκαδικό όλοι περιμένουν με αγωνία το παιχνίδι κυπέλλου της Κυριακής με το Πανόπουλο. Το παιχνίδι αυτό θα κρίνει την τύχη πολλών προσώπων που κάνουν κουμάντο στην ομάδα. Ο μόνος που δεν κινδυνεύει για την θέση του είναι ο ...Σχίζας! Το μόνο που θυμάμαι.

- Η κρίση χτύπησε και τον Φιλοτεχνικό όμιλο Τρίπολης που σκέφθεται να αλλάξει στέκι για να μειώσει τα έξοδα. Ποιός είπε ότι η τέχνη και ο πολιτισμός δεν επηρεάζεται από την οικονομική κρίση. Το πνεύμα σήμερα είναι πιο ακριβό και από το ...οινόπνευμα!

- Μέχρι τώρα ξέραμε για τα τακτικά και τα έκτακτα δελτία ειδήσεων στα ΜΜΕ.Από φέτος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης θα έχουμε το ...πρώτο άτακτο δελτίο των ερτζιανών! Το άτακτο δίδυμο των δημοσιογράφων που ανέλαβαν την παρουσίαση είναι ο Πάρης και η Βάσω. Τους ευχόμαστε καλές ραδιοφωνικές αταξίες.

- Καλά πέρασε προχθές η παρέα του Δημάρχου στο δημοτικό λαχανόκηπο της Τρίπολης. Δοκίμασε βιολογικά προϊόντα και ήπιε ντόπιο κρασάκι από τους καλλιεργητές του λαχανόκηπου. Το πείραμα τελικά του δημοτικού λαχανόκηπου δεν έτυχε, πέτυχε. Και του χρόνου...

- Τριήμερο συνέδριο θα γίνει στο Λεωνίδιο - στο τέλος του μήνα - για την τσακώνικη διάλεκτο. Την μετάφραση, ποιός θα την κάνει?

- Πρόταση: Λένε ότι μόνο το 2013 εκατοντάδες επιχειρήσεις στην Αρκαδία θα βάλουν λουκέτο. Γιατί κάποιος δεν έχει σκεφθεί να ανοίξει ένα μαγαζί  που να πουλάει λουκέτα? 

- Προσοχή: Μην κάθεστε ακίνητοι πάνω από 5 λεπτά, υπάρχει κίνδυνος η κυβέρνηση να σας φορολογήσει ως ...ακίνητο. Είναι αυτό που λέει ο λαός απλά: "κουνήσου από την θέση σου".

- Ερώτηση: Γνωρίζω μία οικογένεια με δύο εργαζόμενους και δύο συνταξιούχους στο ίδιο σπίτι. Σε ποιά υπηρεσία πρέπει να το καταγγείλω? 

- ΤΕΛΟΣ: Το όπλο με το οποίο η παπαδιά - με το γκόμενο - "έφαγε" στον Πύργο εκείνο τον κακομοίρη τον παπά αποδείχθηκε ότι είχε σιγαστήρα. Είναι αυτό που λέμε ...σιγανοπαπαδιά! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και καλό Σαββατοκύριακο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...