Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Δευτέρα των παραιτήσεων, οι μετακινήσεις στελεχών και ένας «Τάσος» για τη θέση του … Τάσου!

Η Δευτέρα των παραιτήσεων, οι μετακινήσεις στελεχών και ένας «Τάσος» για τη θέση του … Τάσου!
- Τέσσερις Ασιάτες πρεσβευτές, διάβασα κάπου, ότι ενδιαφέρονται για συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τόσοι Αντιπεριφερειάρχες δεν φύγανε και του Τατούλη; Καλημέρα συντρόφια.
- Μέχρι τη Δευτέρα - που έχει περιφερειακό συμβούλιο - κάλεσε τους 4 διαφωνούντες να έχουν παραιτηθεί από τις θέσεις τους ο Τατούλης. Αυτή τη Δευτέρα παιδιά και όχι τη Μεγάλη. Η ...καθαρά Δευτέρα πέρασε!
- Κανένα υποψήφιο Δήμαρχο της Αρκαδίας ανακοίνωσε ότι δεν θα στηρίξει η Χρυσή Αυγή! Καλά, υποψήφιο Δήμαρχο δεν θα στηρίξουν οι χρυσαυγίτες της Αρκαδίας μήπως όμως στηρίξουν υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους; Αυτό δεν μας το είπανε.
- Την ακύρωση του διεθνούς διαγωνισμού για τα σκουπίδια που έκανε η Περιφέρεια ζήτησε δημόσια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης. Μιλώντας στο Τι Βι Σούπερ κατέστησε σαφές ότι αν βγει περιφερειάρχης θα ακυρώσει ο ίδιος το διαγωνισμό! Περισσότερα την Παρασκευή στις οθόνες σας.
- Στη ΔΕΥΑΤ πήγε προχθές η υποψήφια Δήμαρχος Τρίπολης Αντωνία Γιαννούλη και συζήτησε με τους εργαζόμενους της επιχείρησης. Μάλιστα φωτογραφήθηκε και με τον Παρά! Λες να τη στηρίξει κι αυτήν ο Γιώργης;
- Αύριο πάντως η Αντωνία θα βρεθεί στην Κόρινθο για την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη που θα δώσει στον Τριαντάφυλλο. Η πρώτη υποψήφια Δήμαρχος στην ιστορία της Τρίπολης θα βρεθεί στην εκπομπή "πρόσωπο με πρόσωπο" και θα μιλήσει για όλους και για όλα. Περιμένουμε για να τη δούμε και φυσικά για να την ακούσουμε ( η εκπομπή αρχίζει στις 10 το βράδυ στο Τι Βι Σούπερ).
- Δικαιώθηκαν οι σχολικοί φύλακες του Δήμου Τρίπολης που είχαν προσφύγει δικαστικά κατά της απόφασης που τους έθετε σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Με απόφαση του δικαστηρίου επιστρέφουν άμεσα στη δουλειά τους και μετά από αυτή την εξέλιξη ελπίζουν ότι η περιπέτειά τους τελείωσε. Εμείς τους το ευχόμαστε. 
- Μετακινήσεις στελεχών έχουμε από παράταξη σε παράταξη στο Δήμο Τρίπολης. Ο Λαγός που ήταν με τον Παυλή πάει τώρα με τον Τζιούμη, ο Κάμαρης που ήταν με το Σμυρνιώτη πάει τώρα με τον Παυλή και έπεται συνέχεια. Σε λίγο - να μου το θυμηθείτε -  θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα! 
- Επιμένουν κάποιοι παράγοντες για να στηθεί εκείνο το αυτοδιοικητικό σχήμα και να κατέβει στις εκλογές της Περιφέρειας. Πολλοί μάλιστα λένε ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ ψάχνουν άτομο για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου. Τότε που ο Τάσος φώναζε για να μαζευτούν οι κεντροαριστεροί δεν τον άκουγε κανείς και τώρα ψάχνουν Τάσο για τη θέση του Τάσου! Τώρα μόνο  ...Γκόλφω θα βρουν!
- ΤΕΛΟΣ: Απορία συμπολίτη μας που μέσα σε μία εβδομάδα η τροχαία τον έχει γράψει τέσσερις φορές για παράνομη στάθμευση. "Ήθελα να΄ ξερα, αν βγάλω τους υαλοκαθαριστήρες από το αυτοκίνητο, πού στο διάολο θα βάζουν τις κλήσεις;" Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...