Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το αίνιγμα του «dr», οι υπογραφές των τοπικών, ο μπερδεμένος Δήμαρχος και το … εξωτικό Λεβίδι!

Το αίνιγμα του «dr», οι υπογραφές των τοπικών, ο μπερδεμένος Δήμαρχος και το … εξωτικό Λεβίδι!
- Φωτιές έβαλε στη Γορτυνία η λίστα Νικολούδη. Όλοι σχεδόν οι παλιοί Δήμαρχοι ξέχασαν να κάνουν δήλωση πόθεν έσχες! Με τόσες δουλειές που είχανε, πού να προλάβουνε τα ...παιδιά; Τώρα όμως τρέχουνε και δεν προλαβαίνουνε. Καλημέρα Αρκαδία!
- Και εκεί που έπρεπε όλοι να ασχοληθούν με τα ονόματα της λίστας Νικολούδη το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον έπεσε στο "φιάσκο" της συνέντευξης τύπου του Δημάρχου Γορτυνίας Γιάννη Γιαννόπουλου! Μήπως ο Δήμαρχος και οι  συνεργάτες του δεν κάνουν κάτι καλά; 
- Αντικειμενικοί παρατηρητές λένε ότι για κάποιους οι εκλογές στη Γορτυνία τελείωσαν πριν καλά - καλά ξεκινήσουν! Για κάποιους άλλους ο προεκλογικός αγώνας για τις εκλογές του Μάη θα ξεκινήσει τον Αύγουστο. Τότε που είναι παχιές οι μύγες! Ο νοών νοείτω. 
- Αυτό που δήλωσε ο Γιαννόπουλος, ότι δηλαδή δεν είναι ανάγκη να τον γνωρίζουν όλοι στη Γορτυνία σημαίνει ότι δεν είναι ανάγκη ούτε και να τον ψηφίσουν; ( δε νομίζω ) Στις εκλογές Γιάννη "κατεβαίνεις", δεν ...ανεβαίνεις ! Μου φαίνεται Δήμαρχε ότι έχεις μπερδευτεί ή κάποιοι σε έχουν ...μπερδέψει!
- Ζωντανός έμεινε ο Παναρκαδικός στη μάχη για τη σωτηρία. Οι έντεκα λεβέντες από την Τριπολιτσά παλεύουν μόνοι τους με θηρία αλλά φαίνεται ότι τελικά μπορούν να τα καταφέρουν και να "σώσουν" την κατηγορία. Μήπως σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να είμαστε πιο κοντά ως πόλη; Δεν θέλω απάντηση, απλά ρωτάω.
- Υποψήφιος Δήμαρχος όλο φεύγει από την Τρίπολη μία για Ιταλία και την άλλη για Ντουμπάι  αλλά όλο στο Λεβίδι και στη Βλαχέρνα τον βλέπουνε. Η υπόθεση μου θυμίζει την ελληνική ταινία με το Βουτσά στην οποία ακούστηκε η γνωστή ατάκα: "έχει η Αγγλία Καλαμάτα ρε παιδιά;"
- Διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα θα φιλοξενήσει το Σάββατο η Τρίπολη! Μία ιταλική ομάδα από τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας ( το Οτράντο ) που κέρδισε πριν από λίγες μέρες το τοπικό πρωτάθλημα στην περιφέρεια της Απουλίας θα παίξει φιλικό αγώνα με την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης. Λεπτομέρειες γι αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου θα μάθετε τις επόμενες μέρες από το Καλημέρα ( αλλά και από το Καληνύχτα ) Αρκαδία! 
- Πελάτης έχει γίνει ο Αστέρας στη Νέα Σμύρνη! Όποτε η ομάδα της Τρίπολης πάει σε αυτό το γήπεδο φεύγει με κατεβασμένο το κεφάλι. Φυσικά φέτος δεν χάθηκε και τίποτα αλλά η γλώσσα των αριθμών και της στατιστικής είναι αμείλικτη! 'Ετσι το γράφουμε για την ιστορία ( που όμως ...επαναλαμβάνεται! )
- Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πολιτιστικό διήμερο με τίτλο "ο Χατζηδάκις αγαπούσε τον Βιβάλντι" στο Άστρος Κυνουρίας. Τόσο την πρώτη μέρα ( με την τενόρο κ. Φόρτη και τα μαντολινάτα ) όσο και τη δεύτερη μέρα ( με τις χορωδίες και τις φιλαρμονικές ) πολύς κόσμος παρακολούθησε τις μουσικές εκδηλώσεις. Πάντα τέτοια...
- Καλά τα πηγαίνει ο Νικόλας ο Τσιαμούλος στα χωριά του Δήμου Τρίπολης. Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι τις προάλλες πήγε σε μία περιοδεία και γύρισε με επτά υπογραφές υποψηφίων τοπικών συμβούλων! Δεν τις λες και λίγες…
- Την έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως επικεφαλής της παράταξης και ως υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ο Τάκης Μαντάς. Σεμνός, ολιγόλογος και περιεκτικός έκλεψε την παράσταση στην κεντρική πλατεία του Άστρους όταν έκανε χαιρετισμό στο φεστιβάλ της Περιφέρειας. Πάντα όμως υπό το άγρυπνο βλέμμα του απερχόμενου Μανώλη Σκαντζού.
- Πάντως αν ο γιατρός Μανώλης Σκαντζός βγάλει φυλλάδιο για τις επόμενες εκλογές που θα κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Βόρεια Κυνουρία τότε θα πρέπει κάτω από την φωτογραφία του να βάλει το σύνθημα: "και ο Δήμαρχος θέλει σταυρό!" Για να μην ξεχνιόμαστε...
-Τι εννοούσε άραγε ο Γεωργακόπουλος (dr) όταν είπε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ότι την παράταξη του όλοι την έχουν ξεγραμμένη αλλά σύντομα θα κάνει την έκπληξη;
- Έγινε και αυτό στη Νότια Κυνουρία! Κάποιος παράγοντας της περιοχής έβαλε λυτούς και δεμένους να ψηφίσουν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση του "Καλημέρα Αρκαδία" για τις δημοτικές εκλογές. Τόσο μεγάλη ήταν η ανησυχία που όλοι ψηφίζανε από τους ίδιους υπολογιστές! Αποτέλεσμα; ...η δημοσκόπηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αφού η διεύθυνση του "Καλημέρα" την ακύρωσε για ευνόητους λόγους. Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...