Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «Ποτάμι» που έρχεται στην Αρκαδία, τα … σπαστικά τηλέφωνα και οι «ντετέκτιβ» της Γορτυνίας!

Το «Ποτάμι» που έρχεται στην Αρκαδία, τα … σπαστικά τηλέφωνα και οι «ντετέκτιβ» της Γορτυνίας!
- Πέντε Δήμαρχοι της Αρκαδίας στη λίστα Νικολούδη για μη υποβολή πόθεν έσχες, ο Αρκάς Διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος διώκεται για κακούργημα και μετά μου λέτε ότι η Αρκαδία βγάζει ...πολιτικούς! Καλημέρα Αρκαδία!
- Τίποτα τελικά δεν κουνάει από την θέση του τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα. Ήταν να μη "χωθεί" ο Ευάγγελος. Τώρα ποιος τον πιάνει;
- Έχουν μπερδευτεί κάποιοι υπάλληλοι στο Δήμο Γορτυνίας! Έμαθα ότι ψάχνουν εναγωνίως να βρουν ποιος "κυνηγάει" το Δήμαρχό τους. Πέρασαν μάλιστα και σε ονόματα δημοσιογράφων αλλά τα χάσανε όταν έμαθαν την αλήθεια. Δεν ήξεραν, δε ρώταγαν;
- Βροχή πάνε τα τηλέφωνα για τον απολογισμό του Τατούλη. Κάποιον μάλιστα τον έχουν πάρει πέντε φορές μέχρι τώρα για να πάει στην εκδήλωση. Και έχουμε δρόμο μέχρι τη Δευτέρα.
- Ποιος πρώην Δήμαρχος Δήμου της Αρκαδίας διώκεται για κακούργημα και κινδυνεύει να πάει φυλακή; Δεν μπορεί να πάει ο νου σας. Υπαίτιος όμως για την κατάσταση αυτή μάθαμε ότι είναι ένας πρώην αντίπαλός του. Είπαμε κακό χωριό τα λίγα σπίτια.
- Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες θα μιλήσει την Πέμπτη στο Τι Βι Σούπερ. Θα είναι η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Δέδε μετά την παραίτησή του από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Στον Τριαντάφυλλο θα μιλήσει, πού αλλού; ( η εκπομπή "πρόσωπο με πρόσωπο" θυμίζουμε αρχίζει στις 10 το βράδυ)
- Μέχρι και το Πνευματικό Κέντρο είχαν κλείσει οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ για την επίσκεψη Βενιζέλου την Κυριακή στην Τρίπολη. Τελικά ο Μπένυ τους την έκανε και πήγε Γιάννενα! Πιάνεται αυτός;
- Σε μέρος έκπληξη θα γίνει η υποδοχή του Σταύρου Θεοδωράκη όταν θα έρθει στην Αρκαδία. Όχι δεν θα πάνε σε ...ποτάμι, σε βουνό θα πάνε και μάλιστα με ...καφενείο! Περισσότερα σύντομα.
- Την ίδια ώρα που ο  Νίκος Τσιαμούλος θα μιλάει στο Πνευματικό Κέντρο ( 9/4/14 ) ο Σάββας Σαββάκης θα παρουσιάζει το βιβλίο του στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο. Τυχαίο; ( δε νομίζω )
- ΤΕΛΟΣ: Μετά την εκδήλωση Σμυρνιώτη στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου ο επόμενος υποψήφιος Δήμαρχος που θα θελήσει να κλέψει τις εντυπώσεις θα πρέπει να γεμίσει τη μεγάλη αίθουσα του 1ου ορόφου. Θα το επιχειρήσει κανείς; Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...