Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η … πονηρή δεύτερη Κυριακή, οι περιορισμοί των εμφανίσεων και ο μεζές της νεολαίας!

Η … πονηρή δεύτερη Κυριακή, οι περιορισμοί των εμφανίσεων και ο μεζές της νεολαίας!
- Και ο Τσιγκούνης πάει με το Μανώλη! Ο πρώην Δήμαρχος Λεωνιδίου για να κάνει ζημιά στον Πέτρο θα πήγαινε και με το... Βουδούρη. Καλημέρα Αρκαδία!
- Στέφανο Τζουμάκα είδαμε χθες στο Τι Βι Σούπερ! Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε το δικό του Σοσιαλιστικό Κόμμα και κατεβαίνει στις ευρωεκλογές! Τί άλλο θα ακούσουμε ρε παιδιά;
- Χορτάσαμε Αντωνία Γιαννούλη το βράδυ της Μ. Τετάρτης. Η υποψήφια Δήμαρχος Τρίπολης μίλαγε την ίδια ώρα και στην Αρκαδική Τηλεόραση αλλά και στο Τι Βι Σούπερ. Γεμίσανε οι τηλεοράσεις Αντωνία.
- Την Μ. Πέμπτη το βράδυ ( στις 10 ) ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης θα μιλήσει στο Τι Βι Σούπερ. Είναι καλεσμένος του Τριαντάφυλλου και θα τα πούνε "πρόσωπο με πρόσωπο".
- Από τη Μεγάλη Παρασκευή και έπειτα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σύμφωνα με το σχετικό νόμο έχουν δικαίωμα να εμφανιστούν μόνο μία φορά σε κάθε ΜΜΕ. Προσοχή παιδιά γιατί κάποιοι θα ...μετράνε!
- Η δημοσκόπηση που έγινε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έβγαλε τη μεγάλη είδηση που πολλοί περίμεναν αλλά αν κάποιος τη διαβάσει προσεκτικά τότε θα καταλάβει ότι η δεύτερη Κυριακή είναι ...πονηρή! Ο νοών νοείτο.
- Με το Σμυρνιώτη θα κατέβει σε αυτές τις εκλογές ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος. Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης πριν αλλάξει στρατόπεδο δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την παράταξη του Κώστα Γεωργακόπουλου που τον ανέδειξε αλλά και προσωπικά τον ίδιο το γιατρό. Ο Πάνος δεν ξεχνά.
- Ακούστηκε ότι ο πρώην Δήμαρχος Τεγέας Δημήτρης Βόσνος μπορεί να μεταπηδήσει στον κορμό του ψηφοδελτίου Παυλή και να αφήσει την Τεγέα! Αν και ακούστηκε έντονα εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω. Αφήνει ο Μήτσος την Τεγέα;
- Από το Περθώρι κατάγεται ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Βουδούρη στην Αργολίδα. Το όνομα αυτού Γιώργος Γαβρήλος. Είναι μάχιμος δικηγόρος, πρώην Πασόκος και το ...παλεύει καλά. Τελικά όλοι Αρκάδες είμαστε απλά κάποιοι δεν το ξέρουνε ακόμα.
- Εκδήλωση για τη νεολαία ετοιμάζει η Μαντινειακή Συμπολιτεία στη γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας. Θα έχει και μεζέ;
- Σβάρνα έχουνε πάρει οι υποψήφιοι τα κανάλια και τα ραδιόφωνα. Μεγάλο πράγμα η αναγνωρισιμότητα και μάλιστα λίγο πριν τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες.
- ΤΕΛΟΣ: Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας  η τελετή του νιπτήρος στις Βάρσες. Σήμερα έχουμε τα 12 ευαγγέλια και αύριο θα έχουμε την αποκαθήλωση. Μην ξεχνάτε ότι διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και ότι περιμένουμε την Ανάσταση. Καληνύχτα Αρκαδία!   

1 σχόλιο

  • geo simo
    geo simo Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Στις 24 είναι η εκδήλωση για τους νέους στο Τουριστικό και στις 27 στην Αγία Βαρβάρα είναι η γιορτή στην Αγία Βαρβάρα. Μην τα μπλέκετε και μπερδεύετε τον κόσμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...