Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα προεκλογικά μπινελίκια, η … Λυτρική απορία και τα «παιχνιδάκια» με τις δημοσκοπήσεις!

Τα προεκλογικά μπινελίκια, η … Λυτρική απορία και τα «παιχνιδάκια» με τις δημοσκοπήσεις!
- Ανήμερα της γιορτής του αποφάσισαν οι "υπεύθυνοι" της Περιφέρειας Πελοποννήσου να κόψουν το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Δέδε. Αν αυτό δεν είναι χτύπημα κάτω από τη μέση, τότε ποιο είναι; Καλημέρα Αρκαδία!
- Μιλάμε για το υπηρεσιακό τηλέφωνο που είχε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και για το οποίο είχε ζητήσει να περάσει στο όνομά του. Φαίνεται ότι το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό από τον ...Άγιο Γεώργιο! Βοήθειά μας.
- Τρέχανε να προλάβουνε τους Γιώργηδες και τις Γεωργίες χθες οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης. Τελικά όπως έμαθα, δεν τους προλάβανε όλους. Περισσότεροι και από τους Γιάννηδες γίνανε.
- Εκτός από τον κυνηγό Γιώργο Ρουμελιώτη χθες γιόρταζε ο Γιώργος Λαγός, ο Γιώργος Παρασκευόπουλος ( ή παράς ) και ο Γιώργος Παπασταματάκης. Από την άλλη πλευρά γιόρταζε ο Γιώργος Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Καρλής. Χρόνια πολλά σε όλους.
- Αληθεύει ότι ο πρώην Δήμαρχος Κορυθίου Γιώργος Καρλής θα κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια και δεν θα κατέβει υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές; Κάτι τέτοιο άκουσα χθες αλλά δεν το επιβεβαίωσα. Γι αυτό ρωτάω, αληθεύει;
- Διαψεύστηκε πριν καλά - καλά διαρρεύσει. Ο αρραβώνας Δέδε - Μανώλη έσπασε και το γυαλί λένε ότι αν ραγίσει δεν κολλάει με τίποτα. Κρίμα γιατί οι δυο τους θα κάνανε ωραίο δίδυμο.
- Όπως μάθαμε κανένας δεν ήθελε να κάνει πίσω. Και οι δύο άνδρες ήθελαν να ηγηθούν του αυτοδιοικητικού σχήματος και το διαζύγιο βγήκε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.
- Μερικοί τοπικοί Πασόκοι επιμένουν προεδρικά. Χθες δεν ξέχασαν το Γιωργάκη και τον πήραν τηλέφωνο για τη γιορτή του! Αυτό δεν είναι απλά εμμονή είναι ...κόλλημα!
- Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ψάχνουν για σταυρούς στην Αρκαδία. Αφού, δεν έχουν ακούσει κανένα … μπινελίκι μέχρι τώρα, καλά είναι!
- Λοιπόν, έχω μία δημοσκόπηση στο συρτάρι μου που δείχνει ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει περάσει τον Τατούλη, ότι ο Σμυρνιώτης είναι ο καταλληλότερος για … πλανητάρχης και ότι το ΚΚΕ βγάζει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ρε, πλάκα μου κάνετε;
-Πόσοι από όλους αυτούς που θέλουν να βάλουν υποψήφιοι Περιφερειάρχης θα μπορέσουν να εκλέξουν έστω μία έδρα στο νέο περιφερειακό συμβούλιο; Θα δούμε μεγάλες εκπλήξεις;
- Όλοι ρωτάνε: Θα κατέβει ο Λύτρας για υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας; Ρωτάνε και ξαναρωτάνε! Ο Μίλτος επιμένει ότι είναι έτοιμος και δεν κάνει πίσω. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή στο Πρωτοδικείο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...