Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η .. τρελή χαρά του Αλέκου, οι εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Μήτσος και το 300άρι που έκανε ζημιές!

Η .. τρελή χαρά του Αλέκου, οι εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Μήτσος και το 300άρι που έκανε ζημιές!

- Με ξαφνική επίσκεψη στο Δημαρχείο ξεκίνησε χθες ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής. Το πρωτοδικείο δεν είχε ακόμα καθαρογράψει την ανακήρυξη του νικητή των εκλογών και ο Παυλής κατηφόρισε στην οδό Λαγοπάτη! Ο Μήτσος δεν κρατιέται με τίποτα.

- Μέσα στην τρελή χαρά θα είναι ο Αλέκος Κοτσιάνης που - μετά από αυτόν - άλλος ένας συγχωριανός του έγινε Δήμαρχος Τρίπολης! Η είδηση ότι έκανε πάρτυ στο Κακούρι, μόλις έμαθε το αποτέλεσμα των εκλογών, δεν επιβεβαιώθηκε ακόμα. Το ψάχνουμε...

- Το ερώτημα που μπαίνει έντονα από χθες στα πηγαδάκια των πλατειών της πόλης είναι ποιος θα αναλάβει την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης. Μέχρι τώρα έχουν ακουστεί πολλά ονόματα αλλά μόνο ένας ξέρει ποιος τελικά θα γίνει Πρόεδρος. Μόνο ο Παυλής ξέρει.

- Εκεί που θα έχουμε τρομερές εκπλήξεις θα είναι στις θέσεις των Αντιδημάρχων Τρίπολης. Μόνο ο Θεός ξέρει πως ο Παυλής θα κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στην παράταξή του. Λέτε να τα καταφέρει; ....έχει πάντως στη διάθεσή του ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να σκεφτεί. Κάτι είναι κι αυτό! 

- Σήμερα ο Παυλής θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Αρκαδίας και το βράδυ ( στις 10 ) θα μιλήσει ζωντανά στο Τι Βι Σούπερ απαντώντας στις ερωτήσεις του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου. Μην χάσετε αυτή την εκπομπή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

- Σε κοντινό χωριό της Τρίπολης μάθαμε ότι δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του νεοεκλεγέντος προέδρου και παρέας που υποστήριζε αντίπαλο συνδυασμό. Παιδιά ηρεμία.

- Φανταστείτε τί πάθανε οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων που την προηγούμενη φορά είχαν εκλεγεί με τον Παυλή στα χωριά τους και τώρα πήγανε με το Σμυρνιώτη και είναι πάλι πρόεδροι της αντιπολίτευσης. Πολύ γκαντεμιά τους δέρνει αυτούς τους ανθρώπους!

- Μεγάλες ανατροπές είχαμε σε πολλά χωριά του Δήμου Τρίπολης. Την πρώτη Κυριακή ο Σμυρνιώτης είχε πάρει μεγάλη διαφορά σε αυτά τα χωριά ενώ τη δεύτερη Κυριακή το αποτέλεσμα ήταν ανάποδο! Αυτό το 300άρι έκανε μεγάλες ζημιές. Εμείς πάντως σας το είχαμε πει έγκαιρα ότι σε μερικά χωριά θα ισχύσει το γνωστό: "ο σώζων εαυτώ σωθήτω"!

- Αρκετά ήταν τα στελέχη της παράταξης Σμυρνιώτη που πικράθηκαν από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής γιατί δεν πήγαν καλά με τη σταυροδοσία και δεν υπήρχε περίπτωση να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι αν ο Δήμαρχος επανεκλεγόταν. Αυτή η πίκρα έκανε μεγάλη ζημιά τη δεύτερη Κυριακή.Ο νοών νοείτω.

- Σχολιάστηκε έντονα η εικόνα που παρουσίασαν μερικοί οπαδοί της παράταξης Παυλή που με βηματισμό - το βράδυ των εκλογών - ήρθαν από την Ακαδημία στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης για να πανηγυρίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Η εικόνα αυτή ήταν βγαλμένη από άλλες εποχές και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί. Ήταν λάθος.

- Λάθος ήταν όμως και η συμπεριφορά των στελεχών της παράταξης Σμυρνιώτη που δεν έδωσαν συγχαρητήρια στο νικητή των εκλογών. Αν θυμάμαι καλά στις προηγούμενες εκλογές ο Παυλής μόλις έμαθε το αποτέλεσμα είχε πάει στο εκλογικό κέντρο του Σμυρνιώτη και μαζί με άλλα στελέχη του τον συνεχάρη δημόσια για τη νίκη του. Αυτό δεν το περιμέναμε από το Γιάννη που μας είχε συνηθίσει να κάνει κινήσεις υψηλού επιπέδου και πολιτικού πολιτισμού. Γράψε λάθος!

- ΤΕΛΟΣ: Ευτυχώς που έρχεται καλοκαίρι και θα ηρεμήσουμε λίγο. Καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν εξετάσεις αυτό τον καιρό. Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...