Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από τους λογιστές σήμερα στην Τρίπολη!

Η γενική συνέλευση του Συλλόγου Λογιστών Αρκαδίας «αποφάσισε την δυναμική συμμετοχή της στις πανελλαδικές λογιστικές κινητοποιήσεις. Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά, και θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις διαμαρτυρίας τόσο στην ΔΟΥ όσο και το Οικονομικό Επιμελητήριο Αρκαδίας. Προσυγκέντρωση 10:00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη, κάτω από το ΟΕΕ.
Διαβάστε περισσότερα...

Εθελοντική κινητικότητα – 10 εργαζομένους ζητά ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας αποφάσισε ομόφωνα η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, να αποστείλει αίτημα για την εθελοντική ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα το οποίο θα αφορά τις παρακάτω θέσεις:
Διαβάστε περισσότερα...

Αδελφοποιήθηκαν το Παγκύπριο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο Τρίπολης (vd)

Οι ακατάλυτοι ιστορικοί δεσμοί Κύπρου-Αρκαδίας, επιβεβαιώθηκαν για μία ακόμη φορά, με πρωτοβουλία των μαθητών του Παγκυπρίου Γυμνασίου και του Τέταρτου Γενικού Λυκείου Τρίπολης. Τα δύο εκπαιδευτήρια, υπέγραψαν σήμερα πρωτόκολλο αδελφοποίησης και δεσμεύτηκαν να συντηρήσουν τις μακραίωνες σχέσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Ενημέρωση στην Τρίπολη για την προσφορά 600 δις $ από τον Αρτέμη Σώρρα!

Εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο στο Εργατικό Κέντρο της Τρίπολης από την ομάδα «E.N.D.» με σκοπό την ενημέρωση για την προσφορά των 600 δις $ αμερικάνικου δημοσίου από τον Αρτέμη Σώρρα τα οποία έχουν κατατεθεί στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας (από τις 28 Σεπτεμβρίου 2012).
Διαβάστε περισσότερα...

Στο τέλος του 2014 θα παραδοθεί το τελευταίο κομμάτι του άξονα Τρίπολης - Καλαμάτας

Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2014 αναμένεται τελικά να παραδοθεί η πολύπαθη τοξωτή γέφυρα της Τσακώνας. Οι εργασίες βρίσκονται πλέον σε προχωρημένο στάδιο και μέσα στην άνοιξη θα ξεκινήσει η τοποθέτηση των μεταλλικών κομματιών της γέφυρας, η οποία θα «ενώσει» την περιοχή όπου έγινε η μεγάλη κατολίσθηση του 2003.
Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Τζιούμης – Δεν πρόκειται να γίνει γκάλοπ πριν τον … Απρίλιο!

Την απόφαση να προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης έχει πάρει ο γιατρός Κώστας Τζιούμης. Η ανακοίνωση θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Αστυνομική επιχείρηση και τρεις συλλήψεις στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε  στις 6.3.2014, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αρκαδίας και της Κορινθίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Διαβάστε περισσότερα...

Προσλήψεις για τα έργα ανάδειξης του Κάστρου Καρύταινας!

Στην πρόσληψη του ειδικευμένου προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών  έργων για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης ως την ολοκλήρωση του έργου «Ανάδειξη Κάστρου Καρύταινας (Διαμόρφωση μονοπατιού, συντήρηση –στερέωση ιερού ναού Παναγιάς, στερέωση οικίας Κολοκοτρώνη και αποκατάσταση βυζαντινού πύργου Ματζουρανογιάννη, αποκατάσταση πύργου Λεβένταινας» προχωρά η 25 Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση στην Τρίπολη για τις προκλήσεις για την έξοδο από την κρίση

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network,  διοργανώνει την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014, ώρα 18.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Αναπτυξιακές προκλήσεις για την έξοδο από την κρίση».
Διαβάστε περισσότερα...

Σε συμβολική κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Τρίπολης προχώρησαν οι λογιστές! (vd)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε την Παρασκευή στην Τρίπολη από λογιστές της Αρκαδίας. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Οι λογιστές κατέθεσαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους στον διευθυντή της ΔΟΥ Τρίπολης και έκλεισαν την πόρτα της ΔΟΥ για περίπου μια ώρα, ζητώντας συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...