Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη – Γέμισε νερά το Δημαρχείο, βανδαλισμοί στο στάδιο (εικόνες)

Μεγαλόπολη – Γέμισε νερά το Δημαρχείο, βανδαλισμοί στο στάδιο (εικόνες)

Την Κυριακή που μας πέρασε στο Εθνικό Στάδιο της Μεγαλόπολης έγινε ο αγώνας Φαλαισία – Ερμής Μελιγούς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Καφενείο της Μεγαλόπολης». Όσοι φίλαθλοι πήγαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον αγώνα , βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Σχεδόν όλοι οι τοίχοι του γηπέδου αλλά και οι κερκίδες και άλλοι χώροι είχαν βαφτεί με σπρέι και μάλιστα με συνθήματα που περιείχαν πολλές βρισιές. Οι χώροι του γηπέδου είχαν καθαριστεί αφού και στο παρελθόν είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα παρόμοια αλλά σε πολύ μικρότερη έκταση.

Επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο του σταδίου , τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Κανέλλο Βασίλη ο οποίος είχε λάβει γνώση από την πρώτη στιγμή για τα όσα έχουν γίνει και μας δήλωσε ότι ο Δήμος Μεγαλόπολης θα προβεί σε μήνυση κατά αγνώστων προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι.

Είναι πραγματικά κρίμα να γίνονται τέτοιοι βανδαλισμοί , ειδικότερα σε χώρους σαν τα γήπεδα. Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες και σας ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη για το άσεμνο περιεχόμενο των αναγραφόμενων μηνυμάτων.

Η ίδια ιστοσελίδα γράφει ότι σήμερα τα ξημερώματα κατά την διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης που είχαμε στην Μεγαλόπολη , μπήκαν νερά από την γυάλινη επιφάνεια που υπάρχει στο πάνω μέρος του νέου Δημαρχείου της Μεγαλόπολης.

Συγκεκριμένα το τμήμα της οροφής που έχει κατασκευαστεί από τζάμια έβαλε νερά από κάποια σημεία που τα λάστιχα που υπήρχαν παρουσίασαν πρόβλημα.

Το νέο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης εγκαινιάστηκε πριν λίγο καιρό και δυστυχώς με την πρώτη νεροποντή δημιουργήθηκαν και τα πρώρα προβλήματα.

Τώρα θα πρέπει οι κατασκευαστές του έργου να δουν γιατί δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα και πως θα δοθεί λύση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...