Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση επέκτασης του Δικτύου Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης

Προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση επέκτασης του Δικτύου Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης
Κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ενέκρινε την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μεγαλόπολης και της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης Α.Ε. ΟΤΑ, για την υλοποίηση του έργου «Επέκταση του Δικτύου Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης – Β’ Φάση», σύμφωνα και με την παρατήρηση του κ. Αποστολόπουλου.
Ο σύμβουλος κ. Αποστολόπουλος επεσήμανε το γεγονός ότι μετά την ολοκλήρωση του έργου, το υπολειπόμενο ποσό (από εκπτώσεις και επιστροφή φόρων), να διατεθεί από την «Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης ΑΕ ΟΤΑ», σε κοινωνικά και αναπτυξιακά έργα στην περιοχή της
Μεγαλόπολης.
Οι κ.κ. Γόντικας και Γούργαρης ψήφισαν κατά της εισήγησης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στον τρόπο υλοποίησης του έργου.
Ο κ. Πατσαρίνος δήλωσε Λευκό.
Σκοπός της Σύμβασης είναι η υλοποίηση της πράξης «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Β΄ ΦΑΣΗ)» στο πλαίσιο του Ε.Π.«Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007/2013 (Ε.Π.Π.Ε.Ρ.Α.Α)».
Το «ΕΡΓΟ» αφορά τη επέκταση του δικτύου Διανομής Τηλεθέρμανσης στη _Δημοτική Κοινότητα Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης.
Η επέκταση του υφιστάμενου δικτύου τηλεθέρμανσης της Μεγαλόπολης με την εγκατάσταση πρόσθετων προμονωμένων αγωγών μήκους 48 χλμ., το οποίο καλύπτει όλη την έκταση του υφιστάμενου εγκεκριμένου πολεοδομικού σχεδίου της Μεγαλόπολης, ώστε να καλύψει 1743 τελικούς καταναλωτές (διαμερίσματα ή κατοικίες) μέσω 1097 νέων υποσταθμών τηλεθέρμανσης συνδεδεμένων με το υπάρχον και το νέο δίκτυο διανομής, το οποίο αντιστοιχεί σε ποσοστό χρησιμοποίησης 100% της υφιστάμενης ικανότητας παραγωγής τηλεθέρμανσης. Η πρόσθετη θερμαινόμενη επιφάνεια των νέων κτιρίων εκτιμάται ότι ανέρχεται σε ~ 185.000 m2 .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...