Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απορρίφθηκε η «ένσταση Μπούρα» – Παραμένει Δήμαρχος Μεγαλόπολης ο Παπαδόπουλος

Απορρίφθηκε η «ένσταση Μπούρα» – Παραμένει Δήμαρχος Μεγαλόπολης ο Παπαδόπουλος
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι το αρμόδιο δικαστήριο της Τρίπολης εξέδωσε απόφαση για την ένσταση που είχε καταθέσει ο Παναγιώτης Μπούρας σχετικά με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Μεγαλόπολης.


Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει το www.kalimera-arkadia.gr, η απόφαση απορρίπτει την ένσταση Μπούρα, κάτι που σημαίνει ότι Δήμαρχος Μεγαλόπολης θα εξακολουθήσει να είναι ο Διονύσης Παπαδόπουλος, ο οποίος θυμίζουμε ότι ορκίστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το δικαστήριο έκρινε πως τα τρυπημένα ψηφοδέλτια στο εκλογικό τμήμα του Ακόβου, τρυπήθηκαν μετά τη διαλογή των ψήφων και αφού είχαν βγει από την κάλπη και κατά συνέπεια, μέτρησαν στο τελικό εκλογικό αποτέλεσμα. Η πλευρά του Παναγιώτη Μπούρα ζητούσε την ακύρωση αυτών των ψηφοδελτίων, αναφέροντας ότι είχε προηγηθεί το τρύπημά τους, πριν τη διαλογή, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Να σημειωθεί ότι συνήγορος του Διονύση Παπαδόπουλου, που κέρδισε αυτή τη δικαστική μάχη, ήταν ο δικηγόρος, Πέτρος Γιαλής, τον οποίο προσπαθήσαμε να τον εντοπίσουμε στο τηλέφωνο, για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το σκεπτικό της απόφασης, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Άγνωστο παραμένει αν η πλευρά του πρώην Δημάρχου, Παναγιώτη Μπούρα, θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...