Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Σάκοτα και Αντωνιάδης στον Αρκαδικό

Με δύο ακόμα μεταγραφικά αποκτήματα ολοκλήρωσε την ενίσχυση του ο Αρκαδικός εν όψει της πέμπτης συνεχόμενης συμμετοχής του στην Α2 κατηγορία, αποκτώντας τον Μίλος Σάκοτα και τον Γιάννη Αντωνιάδη.

Διαβάστε περισσότερα...

Μια ακόμη γιορτή του Tennis στον ΣΑΤ

Στο Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης ανατέθηκε από την ΣΤ' Ένωση Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, μια ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Έτσι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις του ΣΑΤ θα φιλοξενήσουν το 5ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Tennis, με τη συμμετοχή 150 μικρών τενιστών και τενιστριών έως 10 ετών, από όλη την Πελοπόννησο και τα Ιόνια Νησιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο φθηνός και … υπεύθυνος, η τύχη του Σταύρου και η κινητικότητα των προπονητών!

- Μπήκε ο Οκτώβριος και μαζί του ήρθαν και οι βροχές. Με την πρώτη κακοκαιρία στην Αρκαδία είχαμε διακοπές σε ρεύμα και τηλέφωνα. Φανταστείτε τί έχει να γίνει όταν "πιάσει" ο βαρύς χειμώνας! Καλημέρα... αρχίζουμε:

Διαβάστε περισσότερα...

Εορτάστηκε η άλωση της Τριπολιτσάς στο Μόντρεαλ

Την Κυριακή 29/09 έλαβε χώρα η πρώτη εκδήλωση της νέας περιόδου 13/14, για την άλωση της Τριπολιτσάς, στο Μόντρεαλ. Η δοξολογία έγινε στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, χοροστατούντως του Αρκά (από το Καστρί Κυνουρίας) Ιερέα Νικόλαου Παπαγεωργίου. Παρόντος σύσσωμου του Δ/Σ του Συλλόγου με επικεφαλή τον Πρόεδρο κύριο Αθανάσιο Παπαβασιλείου, καθώς και του Γενικού Προξένου του Καναδά στο Μόντρεαλ, επίσης Αρκά (από τα Λαγκάδια Γορτυνίας), κυρίου Θάνου Καφόπολου.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Βουλώνουν τα φρεάτια στην Τρίπολη από τα πεσμένα φύλλα των δένδρων! (vd)

Φθινοώριασε για τα καλά στην Τρίπολη και άρχισαν οι πρώτες δυνατές βροχές. Τις επόμενες ημέρες, ο καιρός θα χειροτερέψει. Ήδη, τα πεσμένα φύλλα από τα δένδρα, σε διάφορα σημεία της πόλης, βουλώνουν τα φρεάτια στους δρόμους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικρά πλημμυρικά φαινόμενα.

Διαβάστε περισσότερα...

«Βόμβες» Φίλιου: «Οι διοικήσεις Κουμπούρου και Μαρινάκη ήταν καταστροφικές για το Νοσοκομείο της Τρίπολης» (vd)

Ο πρώην Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής και Πρόεδρος της Επιτροπής για το Νοσκομείο Δημήτρης Φίλιος μίλησε στο kalimera-arkadia.grκαι αναφέρθηκε σε όλα τα «ανοιχτά ζητήματα» του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νυν Πρόεδρο της ΠΟΑ Γιώργο Ρεβελιώτη, ενώ για τη σημερινή Διοίκηση του «Παναρκαδικού» είπε: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη διοίκηση του Νοσοκομείου ότι θα γίνονται σωστά πράγματα και συνέργειες για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου που όντως έχει αναβαθμιστεί. Θα είμαστε δίπλα στον Διοικητή στα καλά και απέναντί του στα αρνητικά.»

Διαβάστε περισσότερα...

Ο «Ορφέας» Τρίπολης εορτάζει τον προστάτη του, τον Όσιο Ρωμανό τον Μελωδό

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 ο «Ορφέας» Τρίπολης εορτάζει τον όσιο Ρωμανό τον Μελωδό, προστάτη του Σωματείου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης. Η ανδρική – εκκλησιαστική χορωδία του «Ορφέα» υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Βασίλη Τζαβάρα θα αποδώσει την τετράφωνη λειτουργία του Θεμ. Πολυκράτη. Μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία, θα ακολουθήσει στα εντευκτήρια του Σωματείου το καθιερωμένο «κέρασμα».

Διαβάστε περισσότερα...

Στον ανακριτή οι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Υπό τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες μερικών δεκάδων συγκεντρωμένων εντός του προαυλίου χώρου των δικαστηρίων και άλλων που βρίσκονται εκτός της πρώην σχολής Ευελπίδων, οδηγήθηκαν ενώπιον των ανακριτών οι τέσσερις κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος.

Διαβάστε περισσότερα...

Εξαιρετικά σημαντικό αναπτυξιακό έργο για την Γορτυνία η «Ηλεκτροδότηση γεωργικών εκτάσεων σε περιοχές των ποταμών Λάδωνα-Αλφειού»

Η Αναπτυξιακή Πελοπόννησος Α.Ε. κατάθεσε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα  Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου την μελέτη : «Ηλεκτροδότηση γεωργικών εκτάσεων σε περιοχές των ποταμών Λάδωνα-Αλφειού».

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...