Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Εγκαινιάστηκε το ζαχαροπλαστείο "Λούσιος" στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)!

Το γνωστό ζαχαροπλαστείο "Λούσιος", που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία πάρα πολλά χρόνια στη Δημητσάνα, πλέον επεκτάθηκε και στην Τρίπολη. Τα εγκαίνια έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, παρουσία πολύ κόσμου. 
Διαβάστε περισσότερα...

Καρκίνος του μαστού: Τακτικό έλεγχο και αυτοεξέταση συστήνει ο Παναγιώτης Χριστόπουλος (vd)

Ο Οκτώβριος είναι διεθνώς ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Με αφορμή αυτή, ο Ειδικός Παιδογυναικολόγος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Χριστόπουλος μίλησε στο Καλημέρα Αρκαδία και είπε ότι πρόκειται για μία πολύ συχνή πάθηση για τις γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα...

Πινγκ πονγκ: Χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Γορτύνιος Γκιώνης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! (vd)

Με το χάλκινο μετάλλιο θα επιστρέψει στην Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που φιλοξενήθηκε στο Σβέσατ της Αυστρίας, ο Παναγιώτης Γκιώνης (από το Ψάρι Γορτυνίας). Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε στον ημιτελικό με 4-2 από τον Λευκορώσο Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ, όμως η είσοδός του στα ημιτελικά του απλού σήμανε αυτομάτως και μετάλλιο, αφού δεν διεξάγεται αγώνας για τις θέσεις 3-4.

Διαβάστε περισσότερα...

Το απόγευμα της Δευτέρας συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Τη Δευτέρα στις 6.00 το απόγευμα θα συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο  κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης...

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη χασισοφυτεία εντόπισε η Ασφάλεια Τρίπολης στη Γορτυνία! – Ξεριζώθηκαν πάνω από 500 δενδρύλλια (εικόνες)

Εξαρθρώθηκε, μετά από συστηματική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εγκληματική οργάνωση που ενέχεται στην καλλιέργεια, τη διακίνηση και την εμπορία κάνναβης, ενώ όπως προέκυψε, συμμετείχαν σε αυτή τουλάχιστον έξι (6) άτομα.

Διαβάστε περισσότερα...

Γ. Γκουντάνη: «Αν δεν αποδεχθούν τη δωρεά μου στο Νοσοκομείο για το αιμοδυναμικό, θα διαθέσω τα 600.000 € σε άλλους σκοπούς»

Μία πολύ μεγάλη δωρεά κινδυνεύει να χαθεί για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, γεγονός που εγείρει μεγάλα ερωτήματα και απορίες…

Η κυρία Γ. Γκουντάνη, τα τελευταία 2 χρόνια, προσπαθεί να δωρίσει ένα ποσό πάνω από 500.000 ευρώ, προκειμένου το Παναρκαδικό Νοσοκομείο να αποκτήσει ένα σύγχρονο αιμοδυναμικό εργαστήριο.

Διαβάστε περισσότερα...

Μετάλλια στις καλύτερες ομάδες του τουρνουά 3 on 3 στην Τεγέα! Προπονητές είδαν νέα ταλέντα του Αρκαδικού μπάσκετ! (vd)

Την Κυριακή το μεσημέρι ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3 on 3 στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην Επισκοπή Τεγέας, με την απονομή μεταλλίων στις καλύτερες ομάδες!

Στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότερα από 500 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που αγαπούν το μπάσκετ και ο αθλητισμός.

Διαβάστε περισσότερα...

Λήγει η προθεσμία για τις γυναίκες στην Αρκαδία που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «στήριξη της γυναικείας απασχόλησης» στην Αρκαδία

Από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας υπενθυμίζεται ότι μεθαύριο Τρίτη, 15 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία για τις γυναίκες από την Αρκαδία (και όλη τη χώρα) που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας», προκειμένου να προσκομίσουν στον ΕΦΕΠΑΕ τα δικαιολογητικά οριστικοποίησης της ένταξής τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τρίτη πληρώνονται την εξισωτική αποζημίωση οι κτηνοτρόφοι στην Αρκαδία

Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να καταβληθεί η εξισωτική αποζημίωση σε συνολικά χλιάδες κτηνοτρόφους, μεταξύ των οποίων και στην Αρκαδία . Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθ. Τσαυτάρης, «έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διεργασίες και την Δευτέρα θα πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων, κι από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη». Αφού τόνισε ότι το υπουργείο και κατ΄επέκταση η κυβέρνηση, κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να είναι συνεπείς στις δεσμεύσεις τους προς τους παραγωγούς, επανέλαβε προς εντός των προσεχών ημερών θα έχει ολοκληρωθεί η καταβολή της δεύτερης δόσης, ύτης επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ιστορικά αυτοκίνητα στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης για το Rally «24 ώρες Ελλάδα»! (vd)

 

Τo 16ο Ράλλυ 24 ‘Ωρες Ελλάδα γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 12-13 Οκτωβρίου 2013.

Στον αγώνα συµµετάσχουν µέχρι αυτοκίνητα κατασκευασµένα από 1.1.1946 µέχρι και της 31.12.1984. Τα συµµετέχοντα αυτοκίνητα πρέπει να είναι κατασκευασµένα από το 1946 έως & το 1984, να βρίσκονται σε ΑΣΦΑΛΗ και ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ κατάσταση, να αντιπροσωπεύουν το πνεύµα και την εµφάνιση  της εποχής τους και να είναι εφοδιασµένα µε πιστοποιητικό  καταχώρησης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...