Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Εμπειρία ζωής το «δείπνο στο σκοτάδι» στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)

Μια πολύ συγκινητική βραδιά με μεγάλη συμμετοχή κόσμου (σχεδόν 200 άτομα) εκτυλίχθηκε στην Τρίπολη, στο Τουριστικό περίπτερο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ένα δείπνο διαφορετικό από όλα τα άλλα, το «Δείπνο στο σκοτάδι»!

Διαβάστε περισσότερα...

Ένας αμυντικός «σκότωσε» τον Αστέρα στην Τούμπα! (vd)

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ) Οι στημένες φάσεις και το κεφάλι του Μιγκέλ Βίτορ χάρισαν (για μια ακόμη φορά) τους βαθμούς της νίκης στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, χάρη σε δύο κεφαλιές του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού (40' και 57'), ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας του.

Διαβάστε περισσότερα...

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse RC

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Pulse RC και δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Διαβάστε περισσότερα...

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Αρκαδικό

Ο Κόροιβος, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση του και χωρίς τον Τσόσιτς ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού (ισχιαλγία), κατέβαλλε τον μαχητικό Αρκαδικό με 70-62. Ο Αρκαδικός έχει δύο ήττες τις δύο πρώτες αγωνιστικές στην Α2.

Διαβάστε περισσότερα...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσικλέτας στην Τρίπολη – Εικόνες και βίντεο από τα δοκιμαστικά του Σαββάτου!

Ο 4ος γύρος της χρονιάς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλέτας θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη. Το Σάββατο έγιναν οι δοκιμές και η κάμερα του kalimera-arkadia.gr ήταν εκεί!

Διαβάστε περισσότερα...

Μπήκαν επιτέλους παγκάκια στην Πλατεία Πετρινού! (εικόνες)

Η πιο πολυσύχναστη (πλέον) πλατεία της Τρίπολης, η πλατεία Πετρινού, μπορεί να εξακολουθεί να έχει προβλήματα στη λειτουργία της (δυνατή μουσική, αυτοκίνητα που κυκλοφορούν ό,τι ώρα θέλουν κλπ), αλλά παράλληλα γίνονται κάποιες αλλαγές που βελτιώνουν την εικόνα της.

Διαβάστε περισσότερα...

Π. Καραφωτιάς: «Να λύσουμε το «Γόρδιο Δεσμό» και το Νοσοκομείο της Τρίπολης να καταστεί το «καμάρι» των Βαλκανίων»!

Με τίτλο «Παναρκαδικό Νοσοκομείο και ο «Γόρδιος δεσμός», ο Παναγιώτης Καραφωτιάς, ο οποίος θα εκπροσωπεί την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής (για πρώτη φορά, με δικαίωμα ψήφου) στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης, παρεμβαίνει με ένα σημαντικό άρθρο το οποίο δημοσιεύει σήμερα το kalimera-arkadia.gr!

Διαβάστε το!

Διαβάστε περισσότερα...

Π. Τατούλης: «Θα δώσουμε λύση στην διαχείριση των απορριμμάτων, σε μια από τις πιο βρώμικες περιφέρειες της Ευρώπης»

Στο βήμα του συνεδρίου "Μία Περιφέρεια, ένας Πλανήτης" που συνδιοργανώνει το ellines.com με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανέβηκε το πρωί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος είπε:

Διαβάστε περισσότερα...

Με δεκαεννέα παίκτες ο Παναρκαδικός για τη νίκη στα Σαγέϊκα

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η τελευταία προπόνηση του Παναρκαδικού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στα Σαγέικα απέναντι στην τοπική ομάδα του Εθνικού.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» κ. Βαγγέλης Γούτης, με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, συμπεριέλαβε στην αποστολή, τους εξής ποδοσφαιριστές:

Διαβάστε περισσότερα...

Εξάρα από τον ΠΑΟΚ για την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης...

Με έξι γκολ και θύμα τον Αστέρα Τρίπολης αντέδρασε η Κ20 του ΠΑΟΚ στην εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό. Παίζοντας στο Πρόχωμα η ομάδα του Ίβιτς κέρδισε με 6-1 την ομάδα από την Αρκαδία που έκανε το λάθος να προηγηθεί στο 2' της αναμέτρησης. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Κουλούρης ισοφάρισε σε 1-1 και ο Πόζογλου στο 25΄ έκανε την ανατροπή με το 2-1 να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...