Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Συνάντηση για τη δημιουργία νέου Μουσείου στην Τρίπολη!

Ο Δήμος Τρίπολης, με αφορμή τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία Μουσείου Πόλης της Τρίπολης, προσκαλεί συλλόγους και σωματεία που δραστηριοποιούνται στον τομέα πολιτισμού, λαογραφίας, περιβάλλοντος καθώς και άλλους φορείς του ίδιου αντικειμένου, που δραστηριοποιούνται στην Τρίπολη, στην εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ιστορία και Μουσεία Πόλεων», που θα πραγματοποιηθεί την

Διαβάστε περισσότερα...

Σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις για το Φεστιβάλ Μελιού στη Βυτίνα!

Ο Δήμος Γορτυνίας ανακοινώνει ότι το «Φεστιβάλ μελιού και προϊόντων μέλισσας», θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 25-28 Οκτώβρη 2013 στην Βυτίνα Γορτυνίας σε συνεργασία με τους μελισσοκόμους του Δήμου και άλλους φορείς της μελισσοκομίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Το βράδυ της Κυριακής η θεατρική παράσταση "Η Ρίζα του 5" στο Μαλλιαροπούλειο (vd)

Η «Έβδομη Θύρα» παρουσιάζει την παράσταση «Η Ρίζα Του 5» του Χρήστου Παπαμιχάλη στο ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ Θέατρο στις 27 Οκτωβρίου.

Μια οικογένεια. Μια ρίζα. Πέντε πρόσωπα. Μια ιστορία. Μια αλήθεια. Πέντε οπτικές γωνίες. Μια πράξη. Μια αλήθεια στην πράξη ή σαν πράξη. Η Ρίζα του Πέντε.

Διαβάστε περισσότερα...

Υποδοχή του χειμώνα με πίπιζες την Κυριακή στο Κάψια!

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013, στις 12 το μεσημέρι, η «ΑΕΙ ΜΑΙΝΑΛΟΝ» και το παραδοσιακό οινοποιείο «Καλόγρη» στο χωριό Κάψια Αρκαδίας, μας προσκαλούν να καλωσορίσουμε το χειμώνα, δοκιμάζοντας προϊόντα του αμπελιού της Αρκαδικής γης, με τη συνοδεία

Διαβάστε περισσότερα...

Η Αντωνία Γιαννούλη απαντά στο «Καλημέρα Αρκαδία» αν θα είναι υποψήφια Δήμαρχος Τρίπολης (vd)

Θα είναι υποψήφια η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη στις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης; Η ίδια ρωτήθηκε από το «Καλημέρα Αρκαδία» και απάντησε ότι «τιμήθηκα με την ψήφο των συμπολιτών μου στις τελευταίες εθνικές εκλογές όταν ήμουν υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με τη ΣΥΡΙΖΑ και αν είμαι αναγκαία ή όχι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, μέσα από δημοκρατικό και γόνιμο διάλογο, αυτό θα αποφασιστεί».

Διαβάστε περισσότερα...

Για την 28η Οκτωβρίου

Για την 28η Οκτωβρίου: Παιδί που ήμουν δεν είχα δει τον πατέρα μου  να κλαίει ποτέ, τον θεωρούσα μάλιστα σκληρό. Αλλά εκείνο που γινόταν κάθε που η τηλεόραση είχε αφιερώματα στον πόλεμο της Αλβανίας, στην αρχή μου φαινόταν περίεργο. ΄Ετρεχαν ποτάμι δάκρυα τα μάτια του, ποτάμι. Αργότερα κατάλαβα, αυτοί οι επτά (7) μήνες,   ήταν τόσα πολλά γι  αυτόν, σαν η μισή και πλέον ζωή του, σαν η μισή και πλέον υγεία του.  

Διαβάστε περισσότερα...

Νίκησε ο Αστέρας και «έπιασε» την Ξάνθη στην 5η θέση! (vd)

(Δείτε βίντεο ΕΔΩ) Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης, που μετά την ήττα στην Τούμπα την περασμένη αγωνιστική επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με γκολ των Ντε Μπλάσις (36΄) και Ουρτάδο (72΄), αφήνοντας τους Βοιωτούς χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους και διατηρώντας αήττητη την έδρα του. Πλέον, ο Αστέρας έχει 13 πόντους, και είναι 5ος μαζί με την Ξάνθη και τον Πανθρακικό που παίζει αύριο.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν συμφωνεί ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με την απόφαση οι βουλευτές να περνούν τζάμπα από τα διόδια!

Ο πρώτος βουλευτής Αρκαδίας που εξέφρασε δημόσια τη διαφωνία του με την απόφαση της Βουλής να περνούν οι βουλευτές τα διόδια χωρίς να πληρώνουν, είναι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του ΠΑΣΟΚ.

Σε μήνυμά του twitter, εγραψε ότι

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...