Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Από το Μουχλί στον Αχλαδόκαμπο η εξόρμηση του ΣΑΟΟ (εικόνες)!

 

Άλλο ένα διήμερο, 26 & 27 Οκτωβρίου, ήταν πλούσιο για το ΣΑΟΟ.
Το Σάββατο 26/10/2013, ομάδα εθελοντών - μελών του Συλλόγου προέβη σε συντήρηση του κόκκινου μονοπατιού, στο τμήμα Λεβίδι – Καταφύγιο Οστρακίνας - Λεβίδι. Αποκαταστάθηκαν πινακίδες που είχαν χαθεί ή καταστραφεί και τοποθετήθηκαν νέες όπου κρίθηκε απαραίτητο. Έτσι, το κομμάτι αυτό του μονοπατιού προσφέρεται για μια ήπια ασφαλή ορεινή πεζοπορία.

Διαβάστε περισσότερα...

Το ατύχημα στην Πετρινού, τα δημοτικά συνοικέσια και η παραίτηση Τατούλη!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ από το ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Μαύρη ειναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους πέφτει ...χιόνι! Τελικά η Γερμανική κατοχή του 1940 δεν έχει και πολλές διαφορές με τη σύγχρονη εποχή που ζούμε. Μόνο χιόνι δεν έχει πέσει ακόμα στους κάμπους αλλά όπου να ναι έρχεται κι αυτό. Υπομονή...

Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν Αγγλικά από το Σύλλογο Στερεοελλαδιτών στην Τρίπολη!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Αρκαδίας  << Η ΡΟΥΜΕΛΗ>> σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως και με  την Ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, καλούν τα μέλη,

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησε η λειτουργία της χορωδίας του ΚΑΠΗ – Η τρίτη ηλικία «γεμίζει» τις μέρες της με μουσική στην Τρίπολη (vd)!

Μία πρώτη συνάντηση για να λειτουργήσει τμήμα της χορωδίας του ΚΑΠΗ έγινε το απόγευμα της Τρίτης (29/10/2013) στην Τρίπολη. Η Χορωδία έχει περίπου 30 μέλη και στη συνάντηση ορίστηκαν οι ώρες λειτουργίας της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα...

Δημοτικές εκλογές στην Τρίπολη – Οι σίγουροι υποψήφιοι, τα ερωτηματικά και οι εκπλήξεις!

Μέχρι τον Μάιο του 2014, που θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές στην Τρίπολη, είναι βέβαιο ότι θα δούμε και θα ακούσουμε πάρα πολλά!

Όμως, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ήδη το προεκλογικό σκηνικό στο Δήμο της Τρίπολης και για το λόγο αυτό το «Καλημέρα Αρκαδία» θα προσπαθήσει να κάνει μία πρώτη καταγραφή των δεδομένων που ισχύουν σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα...

Θηροφύλακες προχώρησαν σε συλλήψεις για νυχτερινό κυνήγι αγριόχοιρου στην Αρκαδία!

Μια ακόμη επιτυχία κατά της λαθροθηρίας είχε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή στην περιοχή της Αρκαδίας μετά τη σύλληψη 14 ηχομιμητικών συσκευών για ορτύκια, πριν από λίγες ημέρες, αναφέρει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βυτίνας, στη σελίδα του, στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα...

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο: «Παραμύθια λένε Τατούλης και Κυβέρνηση. Ο κόσμος θα πληρώνει πολλά για τα σκουπίδια»

Κοινή ανακοίνωση των νομαρχιακών επιτροπών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο αναφέρει: «Η παρουσίαση της μελέτης από την ΤΕΡΝΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, δεν ήταν μόνο παρωδία της δημόσιας διαβούλευσης αλλά και αποκαλυπτική  για την επικίνδυνη πολιτική των ΣΔΙΤ  στη διαχείριση των απορριμμάτων που εφαρμόζει η τροϊκανή  συγκυβέρνηση και ο  συνοδοιπόρος της τρόικας και του Φούχτελ στην αυτοδιοίκηση  κ. Τατούλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Για την απεργία της 6ης Νοεμβρίου ετοιμάζονται στο Εργατικό Κέντρο

Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας καλεί «όλους τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα, για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των βασικών και θεμελιωδών εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων που αμφισβητούνται και υπονομεύονται από τις ασκούμενες αντεργατικές πολιτικές.

Διαβάστε περισσότερα...

Τατούλης σε ΣΥΡΙΖΑ: "Όταν είπα ότι πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, εσείς σιωπούσατε επιδεικτικά!"

Σχετικά με την ανακοίνωση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ της Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκανε την κάτωθι δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα...

Την Πέμπτη η απολογία του Λισγάρα για το ντόπινγκ

η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 31-10-2013 και  ώρα 13.00 τον ποδοσφαιριστή Χ.ΛΙΣΓΑΡΑ και την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης διότι : «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 21-9-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Οξιλοφρίνη (oxilofrine).

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...