Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Ε. Γιαννακούρα "στην κακόβουλη κριτική του Π. Βαλασόπουλου"

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Ε. Γιαννακούρα "στην κακόβουλη κριτική του Π. Βαλασόπουλου"
Με αφορμή την ανακοίνωση του Παναγιώτη Βαλασόπουλου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ήρθε η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα που αναφέρει:

Διαβάστε περισσότερα...

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ άνοιξε τις πόρτες του για τους ασθενείς

Το κενό που υπάρχει στον τομέα της αποκατάστασης μετά από ένα χειρουργείο, ένα ατύχημα, μία ασθένεια, ήρθε να καλύψει το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ" που ξεκίνησε την λειτουργία του την Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Η πλατεία Μπερίσα, το «έγκλημα» του Αστέρα και τα ξημερώματα του Δημάρχου

- Γεια χαρά νταν και τα κουκιά μπαγλάν. Μάγκες καληνυχτάκηδες τα σέβη μου. Καλημέρα στα περήφανα νειάτα και στα τιμημένα γηρατειά. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. Αν όχι τώρα, πότε? Αν όχι εδώ, πού? Αν όχι από εμάς, από ποιούς? Ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις και που θα ψάχνουν για πολλά χρόνια ακόμη.

Διαβάστε περισσότερα...

«Πράσινο φως» για μίσθωση του Χιονοδρομικού από το Δήμο με ενοίκιο 20.000 € άναψε το Δημοτικό Συμβούλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη εξουσιοδότηση στο Δήμαρχο να συνταχτεί σχέδιο μίσθωσης ή προγραμματικής σύμβασης, έτσι ώστε η διαχείριση του βουνού να περάσει στο Δήμο για επτά χρόνια με τη δυνατότητα η σύμβαση να παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι την ολοκλήρωση της δέσμευσης που θα υπάρχει από το αντίστοιχο πρόγραμμα, έναντι τιμήματος που θα είναι περίπου 20.000 ευρώ το χρόνο.

 

Διαβάστε περισσότερα...

«Όχι» στο 25ευρω για εισαγωγή στα νοσοκομεία, λέει το ΠΑΣΟΚ

Τη διαφωνία τους για την επιβολή των 25 ευρώ για εισαγωγή στα νοσοκομεία, εξέφρασε τόσο ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, Δημήτρης Κρεμαστινός όσο και ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος, κατά τη συζήτηση για τις εξελίξεις στον ΕΟΠΥΥ, σχετικά με τις οποίες ενημέρωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Παρασκευή απατά ο Τατούλης σε ερωτήματα για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων

Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη του Έργου Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου» θα παραχωρήσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρα

Διαβάστε περισσότερα...

Η Πελοποννησιακή κουζίνα παρουσιάστηκε σε διεθνή έκθεση της Γερμανίας (εικόνες)

 Στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών παγκοσμίως Anuga συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια των Πελοποννησίων εξαγωγέων για εξωστρέφεια ως απάντηση στην κρίση.

Διαβάστε περισσότερα...

Αλλάζουν ονόματα πλατείες και δρόμοι στην Τρίπολη! (vd)

Με απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων συγκροτήθηκε επιτροπή με σκοπό την ονομασία ανωνύμων οδών του Δήμου Τρίπολης, συνοικιών και πλατειών, αλλά και την μετονομασία αυτών.

Διαβάστε περισσότερα...

Μαζεύονται δεκάδες σακαράκες από την Τρίπολη – Ο Δήμος απομακρύνει τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα (vd)

Σε απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων θα προχωρήσει άμεσα ο Δήμος Τρίπολης, μετά τη λήξη του διαγωνισμού, όπου ορίστηκε εταιρία για να αναλάβει τη διαδικασία περισυλλογής, μεταφοράς και διαχείρισης τέτοιων οχημάτων από την πόλη.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...