Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Τα 10 ερωτήματα του «Καληνύχτα Αρκαδία» - Ποιος μπορεί να τα απαντήσει;

 

- Καλημέρα σε όλους. Σήμερα το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ θα αλλάξει μορφή! Δεν θα κάνουμε τα γνωστά σχόλιά μας απλά θα θέσουμε δέκα διαφορετικά ερωτήματα που ζητούν εναγωνίως ...απαντήσεις. Όποιος ξέρει κάποια απάντηση από τις παρακάτω ερωτήσεις παρακαλούμε να μας τη στείλει στο γνωστό e-mail του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε αμέσως. Έτοιμοι; ...φύγαμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Φωτογραφία αναγνώστη – Οδηγός καβάλησε κολονάκια και πεζοδρόμιο και πάρκαρε στην Τρίπολη

Δεν υπολόγισε τίποτα και κανέναν οδηγός που στην προσπάθεια να παρκάρει, εκεί που θέλει, πάση θυσία, όχι μόνο ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, αλλά πέρασε πάνω και από τα κολονάκια, τα οποία έχουν τοποθετηθεί στο σημείο για την αποφυγή ακριβώς αυτού του φαινομένου.

Διαβάστε περισσότερα...

Φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στο κέντρο της Τρίπολης

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, φωτιά ξέσπασε, γύρω στις 20:40 σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, σε κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Σπετσεροπούλου και Δεληγιάννη στο κέντρο της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Πορεία με αίτημα την άμεση αποφυλάκιση για Μιχαλολιάκο, Παππά και Λαγό από τη Χρυσή Αυγή (vd)

Πορεία διαμαρτυρίας προς τον σταθμό του μετρό Αμπελοκήπων, πραγματοποίησαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που ήταν από νωρίς σήμερα το πρωί συγκεντρωμένα έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου.

Διαβάστε περισσότερα...

Μαθήματα δύναμης και αγάπης παρέδωσε ο Αρκάς υπερδορμέας Γιάννης Κούρος στην Κρήτη (vd)!

Μαθήματα δύναμης και αγάπης παρέδωσε ο Γιάννης Κούρος, ο 'αενάως κινούμενος" υπερδρομέας ο οποίος ξεκίνησε από την Ίμπρο για να τρέξει τα 90 χιλιόμετρα ανθρωπιάς, από τα Σφακιά στα Χανιά, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την κτιριακή βελτίωση του Κέντρου Αποκατάσταση Παίδων και Νέων Κρήτης αλλά και την οικονομική ενίσχυση ιδρυμάτων της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Με παρέμβαση Οδυσσέα θα αποκατασταθεί η αδικία της παράλογης φορολόγησης ακινήτων στη Ν. Κυνουρία;

Η αδικία με την υπερβολική φορολόγηση ακινήτων στην περιοχή της Νότιας Κυνουρίας τέθηκε στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και ειδικά του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Ο βουλευτής έστειλε ενημέρωση στον Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Γιάννη Μαρνέρη στον οποίο αναφέρει:

Διαβάστε περισσότερα...

Σμυρνιώτης: «Έργα δεν θα γίνουν μόνο στην Τρίπολη αλλά σε κάθε γωνιά του Δήμου το 2014»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει: «Διαβάζοντας προσεκτικά το Τεχνικό Πρόγραμμα για το έτος 2014 μπορεί και ο πιο δύσπιστος να αντιληφθεί πως η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει όραμα για το Δήμο.

Διαβάστε περισσότερα...

Τατούλης για «Ολυμπία Οδό»: «Όχι στην Αναθεώρηση της Σύμβασης Παραχώρησης, αν δεν …»

Σχετικά με την αναθεώρηση της Σύμβασης Παραχώρησης της Ολυμπίας Οδού, είναι πάγια θέση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ότι: 

- αφενός η μη ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου της σύμβασης παραχώρησης, όπως αυτή ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή το 2008, αποτελεί μια μη θετική εξέλιξη για την περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία πλήττεται εξ αυτού σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, και  - αφετέρου δεν επαρκούν στην σημερινή χρονική συγκυρία οι πολιτικές δεσμεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Όλο και περισσότεροι δυσκολεύονται να πληρώσουν τη ΔΕΗ στην Τρίπολη (vd)

Με διακανονισμούς πληρώνουν όλο και περισσότεροι καταναλωτές το ηλεκτρικό τους ρεύμα, καθώς η δυσμενής οικονομική κατάσταση διογκώνει το πρόβλημα των ανεξόφλητων λογαριασμών.

Ακόμα και όσοι πληρώνουν κανονικά κάθε μήνα το λογαριασμό τους, δυσκολεύονται, όπως λένε και σκέφτονται πολύ σοβαρά να προβούν (κι αυτοί) σε κάποιο διακανονισμό με τη ΔΕΗ.

Διαβάστε περισσότερα...

Το 1ο Βραβείο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη συμμετοχή της στην 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Στους ρυθμούς της “Μυθικής Πελοποννήσου” κινήθηκε η 29η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που έλαβε μέρος από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου στη Helexpo της Θεσσαλονίκης.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με ένα εμπειρικό περίπτερο 80 τ.μ, όπου οι επαγγελματίες τουρισμού είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το τουριστικό κεφάλαιο του προορισμού και να περιηγηθούν σε αυτόν μέσα από τους χώρους προβολής και τις 2 εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...