Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Το «γαλάζιο» γκάλοπ, οι στροφές του Νικόλα και η διακομματική παρέα!

- Καλημέρα αδέλφια! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα πριν την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτό τον τερματοφύλακα ( το Ρομπέρτο ) βλέπω να φτάνει τελικό και να κερδίζει την Μπάρτσα στα πέναλτυ. Τί έκανε προχθές ο άνθρωπος, κατάλαβε?

Διαβάστε περισσότερα...

Ψηφίστηκε ο κανονισμός λειτουργίας για την «Κάρτσοβα» – Με «πενταμηνίτες» θα λειτουργεί το γήπεδο

Απόφαση έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης και ψήφισε τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού γηπέδου της Κάρτσοβας, προκειμένου να λυθούν οριστικά όλα τα ζητήματα τα οποία φορούν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται ο συγκεκριμένος αθλητικός χώρος.

Διαβάστε περισσότερα...

Απλήρωτες για 19 μήνες οι εργαζόμενες στο Βοσυνιώτειο βρεφονηπιακό σταθμό της Τρίπολης – Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας!

Το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με τον Βοσυνιώτειο βρεφονηπιακό σταθμό συζητήθηκε για πολλοστή φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, μετά από ερώτηση του Κώστα Τζιούμη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε από τον Δήμαρχο Τρίπολης ότι κάποιες εργαζόμενες βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και ότι έχουν γίνει πολλές καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας. προσέθεσε δε ότι «κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει…».

Διαβάστε περισσότερα...

Λύση για το δρόμο έξω από το 4ο γυμνάσιο που είναι επικίνδυνος για τους μάθητες ψάχνει ο δήμος Τρίπολης

Σε καθημερινή βάση, μαθητές του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης, πηγαίνουν και φεύγουν από το σχολείο τους, διασχίζοντας έναν άκρως επικίνδυνο δρόμο, που δεν διαθέτει πεζοδρόμια!

Διαβάστε περισσότερα...

Αστυνομική επιχείρηση και 4 συλλήψεις στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (6.11.2013), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αρκαδίας και της Λακωνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού – Συνεχίζεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχοπτώσεις

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και αναφέρει ότι το κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστεί, για λίγο ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε εκδήλωση της 4ης Μπιενάλε Αθήνας AGORA ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα

Οι εκδηλώσεις της φετινής 4ης Μπιενάλε Αθήνας 2013 φιλοξενούνται στον ισόγειο χώρο του πρώην Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, ο οποίος έχει μεταμορφωθεί σε χώρο συνάθροισης καλλιτεχνών και πολιτών.Η φετινή διοργάνωση φέρει τον τίτλο AGORA, μία έκθεση-project, που αντανακλά τις τρέχουσες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες με αφορμή την οικονομική κρίση που έχει αγγίξει πλέον τη χώρα μας με όλες τις αλλαγές που συνεπάγεται, και θέτει το κεντρικό ερώτημα που είναι «Και τώρα τι;».

Διαβάστε περισσότερα...

Εβδομάδα Τέχνης στο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας!

OΌμιλος Κυριών Βυτίνας διοργανώνει στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας Εβδομάδα Τέχνης  « Έκφραση και Δημιουργία ».

Τα Εγκαίνια  θα γίνουν την  Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013, ώρα 11.30.

Διαβάστε περισσότερα...

Πορείες εργαζομένων στην Τρίπολη – «Να μην επιτρέψουμε να κάνουν τη ζωή μας κόλαση» (vd)

Δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις εργαζομένων έγιναν -για άλλη μία φορά- στην Τρίπολη, για την απεργία της 6ης Νοεμβρίου. Ακολούθησαν διαφορετικές πορείες στο κέντρο της Τρίπολης. Η συμμετοχή του κόσμου στις κινητοποιήσεις δεν ήταν ικανοποιητική.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...