Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Αυτές είναι οι 141 νέες θέσεις πεντάμηνης εργασίας στην Αρκαδία – Άρχισαν οι αιτήσεις!

Δημοσιεύθηκε η τελευταία Δημόσια Πρόσκληση που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε δημόσιους φορείς (Επιβλέποντες Φορείς) της Αρκαδίας.

Η Δημόσια Πρόσκληση αφορά στην δημιουργία θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών.

Διαβάστε περισσότερα...

Προηγήθηκε αλλά δεν νίκησε ο Αστέρας τον Άρη... (vd)

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ) Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και στον Αστέρα Τρίπολης (1-1), με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Σέτι στο 37΄ έδωσε το προβάδισμα στους Αρκάδες, ενώ στο 65΄ ο Αγκάνθο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Με τρία μετάλλια γύρισαν οι αθλητές του ΚΟΑΤ από την Πάτρα!

Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική εβδομάδα επιτυχιών για τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΚΟΑΤ. Μετά την κατάκτηση δεκαπέντε ορίων από την αγωνιστική ομάδα, τα παιδιά της προ-αγωνιστικής γέμισαν για άλλη μια φορά  χαρά με τις επιτυχίες τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο αγρότης Μητροπολίτης, ο Πρόεδρος που έγινε … πύραυλος και τα Αργεντίνικα βράδια της Τρίπολης!

- Γεια σας και χαρά σας αδέλφια! Τέσσερις μόλις μέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και όλα στην  Αρκαδία είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Ειδικά η Τρίπολη έχει βάλει τα γιορτινά της με ένα στολισμό που πραγματικά σε ταξιδεύει σε άλλες πολιτείες. Χαρείτε την πόλη μας και απολαύστε τις γιορτές. Είναι ευκαιρία να αλλάξουμε λίγο την ψυχολογία μας. Ας μην την ...χάσουμε!

Διαβάστε περισσότερα...

Χώρος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες θα γίνει στην Τρίπολη; (vd)

Θετικές είναι οι εξελίξεις για τη δημιουργία ενός χώρου δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ειδικού σχολείου Μαντινείας Δήμητρα Γκέσουρα δήλωσε ότι έχουν γίνει πολλά χρόνια τώρα κινήσεις ώστε να γίνει κάτι τέτοιο, οι οποίες δυστυχώς δεν είχαν καρποφορήσει, πλέον ίσως και λόγω της εποχής που οι ανάγκες για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μεγαλώνουν και αυτές οι ομάδες πλήττονται περισσότερο, να είναι καιρός να γίνει ένα βήμα παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα...

Τουρνουά «3 με 3» το Σάββατο ο Αρκαδικός

Για μία ακόμη χρονιά, ο Αρκαδικός διοργανώνει τουρνουά «3 με 3» για τα τμήματα υποδομής του και παιδιά γεννημένα από το 2000 έως το 2007 το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο 13χρονος Τσέλος του Αρκαδικού σε Χριστουγεννιάτικο τουρνουά στην Πρέβεζα!

Ο Μάριος Τσέλος (1.80, 13 χρονών) του Αρκαδικού επιλέχθηκε και θα συμμετέχει στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά αγοριών «Πέτρος Καπαγέρωφ» που θα  πραγματοποιηθεί φέτος στην Πρέβεζα το τετραήμερο 26-30 Δεκεμβρίουκαι διοργανώνεται από τον Αθλητικό Φορέα του Δήμου Πρέβεζας, την Ε.Ο.Κ. και την ΕΣΚΑΒΔΕ.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα έργα εξοικονόμησης ενέργειας σε σχολικά κτίρια με οξυμένα προβλήματα θέρμανσης στην ορεινή Αρκαδία!

Νέα Πρόσκληση υποβολής προτάσεων έργων ανακοινώθηκε προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης για δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας και, δευτερευόντως, για έργα αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε σχολικά κτίρια των περιοχών που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα θέρμανσης τον χειμώνα.Το ύψος τηςχρηματοδότησης μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ), που υπέγραψε ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΕΚΑ, Σταύρος Καλαφάτης, ανέρχεται στην παρούσα φάση στα επτά εκατομμύρια (7.000.000) ευρώ και αφορά σχολικά κτίρια στις περιοχές κλιματικής ζώνης Γ και Δ, όπως αυτές ορίζονται από τον ΚΕΝΑΚ.

Διαβάστε περισσότερα...

Το βράδυ ο τελικός του τουρνουά δηλωτής στο Λεβίδι!

Σε δύο ώρες από τώρα (στις 8:30 μμ) θα διεξαχθεί το 4ο τουρνουά δηλωτής στο Λεβίδι! Φέτος οι συμμετοχές είναι 64, σύμφωνα με τον Παρασκευόπουλο Γιώργο (Κουμπούρη) και μάλιστα υπήρξαν συμμετοχές και από τα γύρω χωριά, τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...