Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Οι τελευταίες προπονήσεις για τις μικτές ομάδες της Αρκαδίας το 2013!

Η Ε.Π.Σ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ διοργανώνει τρείς προπονήσεις με τα παιδιά πού απαρτίζουν τις Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων αυτήν την εβδομάδα των Χριστουγέννων.

Ο προπονητής των Μ.Ο ΑΡΚΑΔΙΑΣ [Λαλουδάκης Δημήτριος] καλεί τούς ποδοσφαιριστές πού απαρτίζουν τις Μ.Ο και είναι από την αρχή στις επιλογές του και από την ομάδα των Παίδων και από την ομάδα των Νέων.

Διαβάστε περισσότερα...

Περισσότερα από 3.500 εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους το τελευταίο 8μηνο στην Αρκαδία!

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας δημοσιοποίησε αναλυτικά στοιχεία και συγκριτικούς πίνακες που απεικονίζουν τις ροές μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, όπως αυτές διαμορφώνονται στην αγορά εργασίας κατά το μήνα Νοέμβριο 2013 και το πρώτο εντεκάμηνο του τρέχοντος έτους.

Στα στοιχεία αυτά υπάρχουν ενδιαφέροντα νούμερα και για την Αρκαδία.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα έργα που θα «τρέξουν» στο Δήμο Μεγαλόπολης μέσα στο 2014!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης με κατά πλειοψηφία απόφασή του κατάρτισε και ψήφισε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου έτους 2014 με ιεραρχημένα τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν, ανά Δημοτική Ενότητα (Γόρτυνος, Μεγαλόπολης και Φαλαισίας), στη Δημοτική Κοινότητα Μεγαλόπολης και σε κάθε Τοπική Κοινότητα ή Οικισμό, στο σύνολο του Δήμου Μεγαλόπολης, που θα συμβάλλουν στην προστασία & αναβάθμιση του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος, καθώς και στην οικονομική, τη κοινωνική και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου, η δαπάνη των οποίων θα αντιμετωπισθεί με τα κάθε είδους έσοδα του Π/σμού του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Η λάσπη «εξαφάνισε» εκκλησία στο δρόμο από Κόρινθο προς Αθήνα (vd)!

Μεγάλες καταστροφές και σε πολλά σημεία υπέστη ο δρόμος που συνδέει την Κορινθία με την Αττική από την βροχή που έπεσε.

Ο δρόμος Σχίνος-Αλεποχώρι-Μέγαρα,σε πολλά σημεία έμεινε ο μισός εξαιτίας των κατολισθήσεων που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση. Τα χώματα και οι πέτρες που κατέβασαν τα ρυάκια έχουν κάνει αδύνατη την προσπέλαση.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε ετοιμότητα οι πνευμονολογικές κλινικές των νοσοκομείων για προβλήματα από την αιθαλομίχλη

Ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε σε συνέντευξη τύπου ότι έχει παρατηρηθεί μία αύξηση της τάξης του 10% στην προσέλευση σε πνευμονολογικές κλινικές της χώρας, την οποία χαρακτήρισε φυσιολογική για την εποχή, τονίζοντας παράλληλα ότι όλες οι αρμόδιες μονάδες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, για την αντιμετώπιση ακραίων περιστατικών.

Διαβάστε περισσότερα...

15.000.000 ευρώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την εγκατάσταση νέων αγροτών!

 

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διαβλέποντας το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον των νέων να ασχοληθούν με τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις προκηρύσσει νέα πρόσκληση για το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» ύψους 140 εκατ. € ώστε να μπορέσουν ενταχθούν άμεσα περισσότερα από 8.000 άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν με τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Η κίνηση στο κέντρο της βροχερής Τρίπολης την ημέρα των Χριστουγέννων (εικόνες-βίντεο)!

Την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους και στις πλατείες της Τρίπολης κατέγραψε η κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» το μεσημέρι των Χριστουγέννων.

Ο καιρός δεν ήταν καλός, δεν έλειψε η βροχή και αυτό το σκηνικό απέτρεψε πολύ κόσμο από το κάνει μία βόλτα στα κεντρικά σημεία της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Να σβήνουν τα τζάκια θα συστήνει η Περιφέρεια τις μέρες που υπάρχει πρόβλημα με την αιθαλομίχλη στην Αρκαδία!

 

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, ανακοίνωσε ότι η δωρεάν χρήση ηλεκτρικού ρεύματος για τις διπλάσιες ημέρες εμφάνισης του φαινομένου της αιθαλομίχλης θα ενεργοποιείται από τη στιγμή που θα ανακοινώνεται ακόμα και προληπτική σύσταση για κατάργηση της χρήσης τζακιών, από τον αρμόδιο περιφερειάρχη, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα...

Μία συγκινητική επίσκεψη δέχθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα ο ασθενής π. Ιωάννης Σουρλίγγας

Μια ξεχωριστή και συγκινητική  επίσκεψη απολείτουργα της Εορτής των Χριστουγέννων  εδέχθει   ο ασθενής Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως π. Ιωάννης Σουρλίγγας στην οικία του όπου αναρρώνει κατόπιν νοσηλείας σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν πρόκειται να μειωθεί η τιμή στο πετρέλαιο – Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επίδομα θέρμανσης

Αποκλείει κατηγορηματικά η κυβέρνηση το ενδεχόμενο να μειωθεί η φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης, ως μέσου για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αιθαλομίχλης.

Έκκληση στο ευρύ κοινό να επωφεληθεί της δυνατότητας εξασφάλισης επιδόματος θέρμανσης, έκανε πριν λίγο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά από σύσκεψη με τους υπουργούς Υγείας Α.Γεωργιάδη και Ενέργειας Γ. Μανιάτη.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...