Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Οργή στο Παράλιο για τις κατεδαφίσεις στα καταστήματα – Φωνές για την Κτηματική και το Δήμο Β. Κυνουρίας (vd)!

Η απόφαση να ξηλωθούν όλες οι κατασκευές που η Κτηματική Υπηρεσία θεωρεί αυθαίρετες στο Παράλιο, έχει προκαλέσει οργή σε καταστηματάρχες της περιοχής.

Οι κατασκευές κατεδαφίστηκαν προ ημερών, όταν στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Διαβάστε περισσότερα...

Κλήσεις για ταξί στην Τρίπολη μέσω smartphone!

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλυτέρου Πανελλαδικού δικτύου 18300. Με το 18300 τον πρώτο Πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό κλήσης ταξί σε περισσοτέρους από 28 νομούς τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας η διαδικασία αναζήτησης ταξί σε Αθήνα ,Θεσσαλονίκη ,Πάτρα ,Τρίπολη  και στους περισσότερους νομούς τις Ελλάδος γίνεται πλέον εκτός της τηλεφωνικής κλήσης στο 18300 και με δυο κλικ από το smartphone.

Διαβάστε περισσότερα...

Σύλληψη για παράνομο κυνήγι σε καρτέρι μπεκάτσας

Πριν λίγη ώρα ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Νίκος Φούτρης σε συνεργασία με τον Γεωτεχνικό Δασοφύλακα Πέτρο Τούζο και τον Δασικό Υπάλληλο Δημήτρη Θανόγιαννη κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν δυο άτομα στην περιοχή της Τεγέας για παράνομη θήρα σε καρτέρι μπεκάτσας.

Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή στο Λεωνίδιο με μουσική και ουζάκι και τον Δήμαρχο σε ρόλο … τραγουδιστή! (vd)

Ξαφνικά και χωρίς να έχει προγραμματιστεί, το μεσημέρι της Κυριακής στήθηκε ένα μικρό γλέντι, στο μαγαζί του «Μπούμπη», στο Λεωνίδιο!

Στην παρέα ήταν ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης με τη σύζυγό του, Βάνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής εταιρείας Πάρνωνα, Μαρίνος Μπερέτσος, ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και το «Καλημέρα Αρκαδία»!

Διαβάστε περισσότερα...

Βίντεο του Τροπαιάτη Χρήστου Κιντή στην εκπομπή Live του Σκάϊ!

Το κλέφτικο Κολοκοτρωναίικο τραγούδι μέσα από το βίντεο του Τροπαιάτη Χρήστου Κιντή πρόβαλε από την εκπομπή της Live η Εύα Αντωνοπούλου στα πλαίσια του διαγωνισμού lifeisgood.gr . Να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε όλοι να ψηφίσετε το βίντεο στο διαγωνισμό πατώντας εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

60 τηλεοπτικά λεπτά στην ορεινή Γορτυνία (vd)!

Ο Νίκος Μάνεσης αφήνει το τηλεοπτικό πλατό και επισκέπτεται αυτή την Τετάρτη την ορεινή Γορτυνία. Θα συναντήσει πρόσωπα και θα ζήσει μαζί τους τη δύσκολη καθημερινότητά, θα μπει στα σπίτια τους, στους χώρους εργασίας τους, θα καταγράψει ανησυχίες και όνειρά.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Τότης Φυλακούρης στην Τρίπολη μιλά για τον Παναθηναϊκό (vd)!

Η παλιά δόξα του τριφυλλιού, Τότης Φυλακούρης, ήρθε στην Τρίπολη και μίλησε στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» για το ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού, τους νέους παίχτες της ομάδας και είπε ότι αν γίνουν κάποιες  μετεγγραφές μπορεί να χτυπήσει τη δεύτερη θέση. Επίσης, είπε ότι θα ήταν ευχής έργο να αναλάβει τις τύχες της ομάδας η οικογένεια του Γιαννακόπουλου. 

Διαβάστε περισσότερα...

Άγγλος σπίκερ δεν πίστευε στα μάτια του με το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του Αστέρα (vd)!

«Thats Criminal», Thats Criminal», φώναζε ο Αγγλος σπίκερ που σχολίαζε τον αγώνα Ολυμπιακού-Αστέρα Τρίπολης για ξένο δίκτυο και μετέδιδε σε όλον τον κόσμο μέσω stream στο διαδύκτιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Η ≪πολυτάλαντη≫ 22χρονη από την Τρίπολη που ξεσηκώνει το κοινό με το κλαρίνο της!

Είναι μόλις 22 χρονών και ήδη έχει κάνει μεγάλη αίσθηση σε όλη την Ελλάδα, αφού δεν είναι δα και τόσο συνηθισμένο μία νέα κοπέλα ναbπαίζει κλαρίνο και να ξεσηκώνει τον κόσμο!

Η Μάγδα Κούμπουλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, τελείωσε το μουσικό σχολείο και άρχισε να ασχολείται με το κλαρίνο σε ηλικία των ... 9 ετών!

Στα 15 της ξεκίνησε επαγγελματική καριέρα, ενθουσιάζοντας το κοινό!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...