Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Το κύμα δημοτικών αποχωρήσεων, οι ... διοικητικές παροχές το παρατημένο Γορτυνιακό λεωφορείο!

- Καλημέρα σας παιδιά όποια ηλικία κι αν έχετε. Μην ξεχνάτε ότι ο καθένας είναι όσο ετών νιώθει ( και όχι όσο λέει η ταυτότητά του ) γι αυτό καλό είναι να νιώθετε πάντα νέοι! Δύσκολο; ...ας το προσπαθήσουμε λίγο, αξίζει τον κόπο!

Διαβάστε περισσότερα...

Ξαφνιάζει ο Μαρνέρης: «Αν χρειαστεί θα φτιάξω μόνος μου το λιμάνι Λεωνιδίου κι ας με κλείσουν μέσα»! (vd)

Στα … όρια του είναι ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης ο οποίος βλέπει ότι για τις μεγάλες ζημιές που έγιναν το Φεβρουάριο του 2012 στο λιμάνι του Λεωνιδίου, δεν έχει ακόμα δρομολογηθεί η αποκατάστασή τους.

Το κατεστραμμένο λιμάνι στερεί από την περιοχή μία πολύ σημαντική υποδομή, για τα καΐκια των ψαράδων της περιοχής και για τα σκάφη αναψυχής, που σημαίνει ότι επηρεάζεται αρνητικά η τοπική οικονομία και η ανάπτυξη της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα...

Με άριστες εντυπώσεις από τη φιλοξενία έφυγαν Άγγλοι και Λετονοί από τα χωριά της Τσακωνιάς (vd)

Ολοκληρώθηκε η δράση του διακρατικού σχεδίου «PARKS PROTECTION ΙΙ – Διαχείριση, Προστασία και Οικονομική Ανάπτυξη Προστατευόμενων Περιοχών», που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Πάρνωνα στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος LEADER Άξονας 4 του ΠΑΑ 2007-2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αποτελέσματα των πανελλήνιων αγώνων ping pong στην Τρίπολη (vd)

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι πανελλήνιοι αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ping-Pong) που πραγματοποιήθηκαν, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ).

Διαβάστε περισσότερα...

Ανδρέας Λυκουρέντζος: «Πιστεύω ειλικρινά στη μείωση των φορολογικών συντελεστών»

«Η εμμονή στην φορολογική επιδρομή είναι εμμονή κρατισμού και όχι στρατηγική φιλελευθεροποίησης της οικονομίας» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος. «Πιστεύω ειλικρινά στη μείωση των φορολογικών συντελεστών διότι κατ` αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να επιταχύνουμε τις αναπτυξιακές διαδικασίες στη χώρα μας» σημειώνει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Διαβάστε περισσότερα...

«Έπεσε μόνος του ο Βάις» λέει ο Ζησόπουλος του Αστέρα!

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Ζησόπουλος για την φάση του πέναλτι, που χρεώθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Ζησόπουλος:

Για το αν ακούμπησε τον Βάις στη φάση του πέναλτι: “Ο καθένας έχει την οξυδέρκεια να κρίνει την φάση. Ο διαιτητής έδωσε αυτό που έδωσε και δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι. Δυστυχώς, χάσαμε έναν βαθμό σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι”.

Διαβάστε περισσότερα...

Πανελλήνιο συνέδριο πτυχιούχων φυσικής αγωγής στην Τρίπολη!

Το 15ο πανελλήνιο συνέδριο πτυχιούχων φυσικής αγωγής θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη από την πανελλήνια ένωση πτυχιούχων φυσικής αγωγής και αθλητισμού και του πανελλήνιου συνδέσμου γυμναστήριων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Δήμο Τρίπολης και την περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας.

Το συνέδριο θα γίνει σε όλες τις πρωτεύουσες της Πελοποννήσου. Ειδικότερα, στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα "ο αθλητισμός στην Κύπρο, μια ιστορία αιώνων" στις 10 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα, καθώς και έκθεση φωτογραφίας με θέμα "αρχαιολογικά ευρήματα Κυπριακού αθλητισμού", από τις 10 έως τις 12 Δεκέμβρη, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το πρώτο πελοποννησιακό συνέδριο "fitness meeting 2013".

Στις 15 Δεκέμβρη την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό σεμινάριο παραδοσιακών χορών από τις 10:30 μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει τελετή λήξης, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι. Όλα τα παραπάνω θα λάβουν χώρα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο κύμα κακοκαιρίας- Χιόνια και μέσα στην Τρίπολη το απόγευμα της Τρίτης;

Με αρκετό κρύο θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα και έτσι θα κυλίσει μέχρι και το Σαββατοκύριακο που θα αρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά κυρίως το μεσημέρι γιατί το βράδυ και νωρίς το πρωί θα έχουμε παγετό σε αρκετές περιοχές ο οποίος την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή θα είναι ισχυρός αναφέρει η ιστοσελίδα http://www.weather-in-greece.gr.

Διαβάστε περισσότερα...

Σίγουρα χωρίς Ουσέρο ο Αστέρας κόντρα στον Πανιώνιο

Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Στάικος Βεργέτης προκειμένου να ξεκουραστούν, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα της Κυριακής (17.15) με τον Πανιώνιο.

Στο παιχνίδι αυτό δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ του Αστέρα ο Φερνάντο Ουσέρο, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να μην παίξει σε αυτό τον αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...