Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) στην Δ.Κ. Λεωνιδίου

Ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) στην Δ.Κ. Λεωνιδίου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Δ.Κ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ
Σας ενημερώνουμε ότι η κατασκευή του Αποχετευτικού Δικτύου Ακαθάρτων ολοκληρώθηκε και παραδίδεται προς άμεση χρήση, καθώς και ότι ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) στην Δ.Κ. Λεωνιδίου, και ως εκ τούτου υπάρχει πλέον δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Δ.Κ. Λεωνιδίου, Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
Για το λόγο αυτό, ο Δήμος σας γνωστοποιεί ότι από Πέμπτη 17/03/2022 θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν αίτημα σύνδεσης του ακινήτου τους με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων, επισυνάπτοντας μαζί και τα απαιτούμενα έγγραφα που αναφέρονται στην αίτηση, κατά περίπτωση.
Θα πρέπει οι πολίτες να προσέλθουν στο πρωτόκολλο του Δήμου για την υποβολή αίτησης σύνδεσης των ακινήτων τους με το δίκτυο αποχέτευσης. Στη συνέχεια η αίτησή τους θα λαμβάνεται από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, οπού και θα επεξεργάζεται εντός δέκα (10) ημερών από την παραλαβή της. Κατόπιν θα ενημερώνονται οι αιτούντες σύνδεσης, ώστε να προχωρήσουν στην καταβολή του τέλους σύνδεσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή της επιστολής που θα σας επιδοθεί από την Τεχνική Υπηρεσία.
Σημειώνεται ότι η σύνδεση κάθε ακινήτου, με το δίκτυο ακαθάρτων είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με την παραγ.2 του άρθρου 4 του Κανονισμού Αποχέτευσης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και γίνεται στη διακλάδωση-αναμονή που έχει κατασκευαστεί από τον Δήμο. Η δαπάνη της σύνδεσης θα επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη.
Η αίτηση υποβάλλεται μόνο από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου ή από αρμοδίως εξουσιοδοτημένο από τον ιδιοκτήτη άτομο.
Πριν, κατά την διάρκεια των εργασιών της φυσικής σύνδεσης του ακινήτου, καθώς επίσης και κατά την ολοκλήρωση των εργασιών ο αιτών υποχρεούται να ενημερώνει την υπηρεσία ώστε αυτή να διενεργεί αυτοψία. Η διοχέτευση λυμάτων στο δίκτυο θα γίνεται μετά από την τελική αυτοψία της υπηρεσίας.
Η σύνδεση ΠΡΙΝ την καταβολή του τέλους σύνδεσης είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και πέραν της επιβολής προστίμου, διώκεται ποινικά.
Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο διοχέτευση βοθρολυμάτων στο δίκτυο η οποία είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και πέραν της επιβολής προστίμου, διώκεται ποινικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...