Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκτός ΕΣΠΑ έμεινε σημαντικό έργο για τα Πούλιθρα

Εκτός ΕΣΠΑ έμεινε σημαντικό έργο για τα Πούλιθρα
Την ανάκληση της Απόφασης Ένταξης της πράξης «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Τοπικής Κοινότητας Πουλίθρων» προβλέπει απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, που φέρνει στη δημοσιότητα το www.kalimera-arkadia.gr.


Στην απόφαση αναφέρεται ότι διαπιστώθηκαν τα εξής: «Σε εφαρμογή του πλαισίου εξυγίανσης του Προγράμματος δεν έχουν γίνει ενέργειες για την υλοποίηση της πράξης»

Και συνεχίζει ο Περιφερειάρχης, απευθυνόμενος προς το Δήμο Νότιας Κυνουρίας: «Λόγω της σημασίας του έργου στο πλαίσιο της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014 -2020, καλείστε να επανυποβάλετε το έργο για αξιολόγηση, προκειμένου να εξετασθεί εκ νέου, η δυνατότητα χρηματοδότησης».

Αντικείμενο του έργου ήταν η βελτίωση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Τ.Κ. Πουλίθρων, Νότιας Κυνουρίας. Με το έργο αυτό θα κατασκευάζονταν δυο υπέργειες μεταλλικές δεξαμενές χωρητικότητας 200 m3 η κάθε μια. Θα γινόταν αντικατάσταση αγωγού σε μήκος 592m εντός του οικισμού, επέκταση του δικτύου ύδρευσης με εγκατάσταση νέου αγωγού μήκους 1960m προς την περιοχή Αγίου Γεωργίου και 293m στη βόρεια περιοχή μέχρι τη νέα δεξαμενή καθώς και εγκατάσταση φρεατίων και δικλείδων.

Με τις παραπάνω παρεμβάσεις θα εξασφαλιζόταν η αύξηση του όγκου αποθήκευσης στο δίκτυο και η κάλυψη των αιχμών κατανάλωσης, η επάρκεια της τροφοδοσίας του παραλιακού τμήματος, η εξομάλυνση της πτώσης πίεσης στο δίκτυο σε περιόδους μεγάλης κατανάλωσης και η τροφοδότηση της βόρειας επέκτασης του οικισμού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...