Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Υπάρχει Εισαγγελέας που να έχει ασχοληθεί με τα επεισόδια; Δεν μας κάλεσε κανείς κι αυτό με προβληματίζει…»

«Υπάρχει
Εισαγγελέας που να έχει ασχοληθεί με τα επεισόδια; Δεν μας κάλεσε κανείς κι αυτό με προβληματίζει…»

Είδαμε στα μάτια μας μπροστά μία ανεξέλεγκτη βιαιότητα, που ήταν μία εγκληματική ενέργεια, υπήρχαν τραυματισμοί και θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα, σε καμία περίπτωση, οι κάτοικοι δεν είναι αυτοί που λένε αυτά τα λόγια και κάνουν αυτές τις κινήσεις» είπε, σε σημερινές της δηλώσεις, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της, αναφερόμενη στα σοβαρά επεισόδια της περασμένης Πέμπτης, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

>Και στη συνέχεια, αναρωτήθηκε: «Θέλω να ξέρω αν υπάρχει εισαγγελέας που να έχει ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Δεν μας κάλεσε κανείς, είναι με κάτι που με προβληματίζει ως Ελληνίδα πολίτης».

Ακολούθως, είπε: «Όλοι καταδικάσαν τη βία, στις πρώτες τους δηλώσεις, αλλά υπήρχαν εξαιρέσεις. Κάποιοι έψαχναν ηθικούς αυτουργούς, μίλησαν λες και έχουν κάποια ενοχή.

Μπορεί κάποιοι να θέλουν λαϊκοί ήρωες εις βάρος των πολιτών. Ο κόσμος να δει τις πρώτες δηλώσεις, η αλήθεια στο τέλος πάντα φαίνεται. Αύριο, ο Περιφερειάρχης, θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα αναφερθεί σε όλα αυτά». 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...