Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης στα "Παραπολιτικά Πελοποννήσου": «Πολύ ισχυρό brand name σε παγκόσμιο επίπεδο η Αρκαδία – Έρχονται μεγάλες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας»!

Βλάσης στα "Παραπολιτικά Πελοποννήσου": «Πολύ ισχυρό brand name σε παγκόσμιο επίπεδο η Αρκαδία – Έρχονται μεγάλες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας»!

Διαβάστε το Σαββατοκύριακο στην εφημερίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ", συνέντευξη με τον υφυπουργό εξωτερικών Κώστα Βλάση, άρθρο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Γαβρήλου, δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τρίπολη, επιστημονικές απόψεις και άρθρα, συνέντευξη του ρεμπέτη και συγγραφέα Γιώργου Μουσταϊρα και όλες τις εκδηλώσεις της εβδομάδας στην Πελοπόννησο.

Η εφημερίδα φιλοξενεί άρθρο του Μηνά Αρτόπουλου και δυο σελίδες παραπολιτικά σχόλια στην στήλη "Της Σωτηρίας το Ανάγνωσμα".

Προορισμός αυτή την εβδομάδα το Ξυλόκαστρο από το site www.allaboutpeloponnisos.com.

 

Στο κεντρικό θέμα ο κ. Κώστας Βλάσης δηλώνει: «Πολύ ισχυρό brand name σε παγκόσμιο επίπεδο η Αρκαδία – Έρχονται μεγάλες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας»!

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, και βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης μιλά αποκλειστικά στα ερωτήματα της εφημερίδας «Παραπολιτικά Πελοποννήσου».

Διαβάστε τι απαντά για την εξελισσόμενη θητεία του στο Υπουργείο Εξωτερικών, για την Αρκαδία και τις επενδύσεις που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας, αλλά και τη μεταλιγνιτική εποχή στην Μεγαλόπολη.

219225182 361809912283973 66906743825137997 n

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...