Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Το σχολείο του Αγίου Πέτρου κλείνει γιατί δεν έχει παιδιά» λέει ο Π. Μισθός

«Το σχολείο του Αγίου Πέτρου κλείνει γιατί δεν έχει παιδιά» λέει ο Π. Μισθός

 

Αισιόδοξα μηνύματα έστειλε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Πέτρος Μισθός για τη νέα σχολική χρονιά δηλώνοντας ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο οργάνωσης, στελέχωσης από άποψη ανθρώπινου δυναμικού, τα βιβλία είναι στη θέση τους και έχουν γίνει ετοιμασίες όλο το καλοκαίρι για να μην υπάρξουν προβλήματα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αυτές τις μέρες τοποθετούνται οι εκπαιδευτικοί στις θέσεις τους, είτε από μετατάξεις, είτε νέοι εκπαιδευτικοί, είτε αναπληρωτές. Γίνεται προσπάθεια όλοι οι εκπαιδευτικοί να αποκτήσουν οργανική θέση και βρισκόμαστε σε αναμονή για την ψήφιση του νόμου για το νέο λύκειο, για το οποίο θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τον κύριο Μισθό, όπως δήλωσε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα πλαίσια του νέου σχολείου θα υπάρξουν νέα προγράμματα σπουδών και οι μαθητές θα ξεκινήσουν με το νέο αυτό σύστημα σε λίγες μέρες τη σχολική τους χρονιά.

Επιπλέον ο κύριος Πέτρος Μισθός τόνισε ότι δεν θα μείνει κανένας μαθητής ξεκρέμαστος και ότι δεν υπάρχει ζήτημα κλεισίματος σχολείων στην Αρκαδία, παρά μόνο 1-2 σχολεία (τα οποία δεν θυμόταν...) που δεν έχουν μαθητές. Σε επίμονη ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα κλείσουν σχολεία στην Αρκαδία και ποιά είναι αυτά και σε συγκεκριμένη ερώτηση για το αν θα κλείσει το νηπιαγωγείο του Αγίου Πέτρου, δήλωσε ότι «δεν έχει παιδιά, αρά δε μπορεί να δουλέψει». «Με 15 παιδιά το καταργείται δηλαδή;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, "όχι, το αναστέλλω", απάντησε ο κύριος Μισθός.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...