Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βουδούρης: «Το σύστημα Τατούλη καταρρέει εκ των έσω. Σκάνδαλα βγαίνουν το ένα πίσω από το άλλο»! (vd)

Βουδούρης: «Το σύστημα Τατούλη καταρρέει εκ των έσω. Σκάνδαλα βγαίνουν το ένα πίσω από το άλλο»! (vd)
Περιφερειακή συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε την Πέμπτη στην Τρίπολη, με την παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Οδυσσέα Βουδούρη.
Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να ξεκινήσει η κατάρτιση του προγράμματος του συνδυασμού.
«Πολλά σημεία από αυτό το πρόγραμμα έχει αναφέρει ο Νίκος Πατσαρίνος μέσα από τις παρεμβάσεις του. Θα ενταχθούν συγκεκριμένες δράσεις για κάθε Νομό» είπε σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος στη συνέχεια απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις εκπροσώπων του Τύπου, αναφέροντας, ανάμεσα σε άλλα, τα εξής:
  • Παρατηρώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, σιγά - σιγά αποκαλύπτεται το σύστημα Τατούλη, που είναι ένα σύστημα αδιαφάνειας, συγκεντρωτισμού, που απορροφούσε χρήματα όχι προς όφελος των κατοίκων, ένα σύστημα που καταρρέει εκ των έσω.
  • Αυτό που θέλουμε για την Περιφέρεια είναι η ανάπτυξη προς όφελος των κατοίκων με διαφάνεια, δημοκρατικές διαδικασίες και δημοψηφίσματα.
  • Ο κ. Τατούλης δεν έχει δώσει καμία ουσιαστική αρμοδιότητα στους αντιπεριφερειάρχες.
  • Ο δρόμος στους Βουτιάνους έχει κοστίσει πολλά εκατομμύρια στο δημόσιο και είναι κλειστό.
  • Για τα σκουπίδια πάρθηκαν αποφάσεις ερήμην των κατοίκων, έγιναν διαβουλεύσεις κατόπιν εορτής, στην ουσία μιλάμε για σύμπραξη που μόνο σύμπραξη δεν είναι αφού το δημόσιο βάζει τα χρήματα κι ένας ιδιώτης παίρνει τα κέρδη. Αυτό είναι απαράδεκτο. Εμείς δεν θα δεχτούμε μία σύμπραξη εις βάρος των κατοίκων της Πελοποννήσου.
  • Η κυρία Νικολάκου είναι προσηλωμένη στο άρμα του κ. Τατούλη, ίσως είναι η τελευταία μιας και οι περισσότεροι φεύγουν.
  • Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε τους πέντε υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες. Το ψηφοδέλτιο που θέλουμε να κάνουμε είναι ένα ψηφοδέλτιο που θα έχει ένα ευρύ πολιτικό φάσμα με σταθερές ότι τα άτομα αυτά θα έχουν ξεκάθαρη πολιτική τοποθέτηση, αντιμνημονιακή και αντινεοφιλελεύθερη τοποθέτηση και θα έχουν μία απήχηση στην τοπική κοινωνία.
  • Εμείς δεν θέλουμε να διολισθήσει αυτή η εκλογική αναμέτρηση σε μία σκανδαλολογία, αλλά τα σκάνδαλα βγαίνουν μόνα τους, το ένα πίσω από το άλλο.
  • Το μεγαλύτερο σκάνδαλο που είναι πολιτικό σκάνδαλο και σκάνδαλο ουσίας είναι αυτό με τα σκουπίδια. Όταν δεν κάνεις καμία διαβούλευση και προχωράς σε μια ανάθεση που γίνεται με δημόσια χρήματα και τα κέρδη πάνε σε έναν ιδιωτικό φορέα. Θα παλέψουμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της σύμβασης να ανατραπούν.
  • Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, αλλά πως είναι δυνατόν η πλειοψηφία των έργων που αναθέτει η περιφέρεια να πηγαίνουν σε εταιρείες που έχουν συγγενικά πρόσωπα του Περιφερειάρχη, είναι τουλάχιστον θέμα ηθικό.
  • Στο ψηφοδέλτιο του κ. Τατούλη υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι και θα μιλήσουμε με ορισμένους από αυτούς.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...