Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύση δεν υπάρχει … Η Περιφέρεια επέστρεψε το «μπαλάκι» στο Δήμο Τρίπολης για τα σκουπίδια! (vd)

Λύση δεν υπάρχει … Η Περιφέρεια επέστρεψε το «μπαλάκι» στο Δήμο Τρίπολης για τα σκουπίδια! (vd)
Στην πρόσφατη συνέλευση κατοίκων στο Λεβίδι, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, μετά το διαφαινόμενο αδιέξοδο στην πρόταση να «φιλοξενηθούν» τα σκουπίδια της Τρίπολης, στη χωματερή Λεβιδίου, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, είπε ότι θα απευθυνθεί στην περιφέρεια για να πάρει εκείνη την απόφαση.
Τη Δευτέρα, η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου … γύρισε πίσω το μπαλάκι στον Δήμαρχο Τρίπολης, λέγοντας ότι εκείνος πρέπει να βρει το χώρο και ότι δεν έχει καμία δουλειά η Περιφέρεια!
Μεταξύ άλλων, είπε: «Θα επαναλάβουμε ότι η Περιφέρεια έχει αναλάβει την ολική διαχείριση της. Η προσωρινή διαχείριση είναι ευθύνη των δημοτικών αρχών. Κάθε δημοτική αρχή πρέπει να στέκεται στο ύψος της ευθύνης και πρέπει να βρει το χώρο για την προσωρινή διαχείριση. Αυτό αποδείχτηκε και από την επιχορήγηση που δόθηκε πρόσφατα στους δύο από το Υπουργείο Εσωτερικών και με την οποία ο Δήμος Τρίπολης έλαβε επιχορήγηση 600.000 ευρώ.
Εμείς περιμένουμε από το δήμο την τελική επιλογή του για το χώρο και οι υπηρεσίες της περιφέρειας είναι στη διάθεση της δημοτικής αρχής για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αδειοδότησης.»
Σε κάθε περίπτωση, τα πρόβλημα με τα σκουπίδια παραμένει άλυτο και στον ορίζοντα δεν φαίνεται κάποια ξεκάθαρη λύση …
Β.Π.

4 σχόλια

  • κωστούλα
    κωστούλα Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Παυλή όταν ο Κοτσιάνης είχε πάρει την πρωτοβουλία να στήσει τον δεματοποιητή σε οικόπεδο κοντά στο χωριό του και το Λεβίδι με ανταποδωτικά οφέλη για το χωριό και εντελώς δωρεάν αφού τον παραχωρούσε η περιφέρεια του Αγγελόπουλου τότε εσύ ήρθες με τον Τσαγγούρη όταν ο Κοτσιάνης πήγε με συνεργάτες του να ενημερώσει με προτζέκτορα τους συχωριανούς του. Πήγες να πουλήσεις λαϊκισμό μη προτείνοντας όμως κάτι. Τώρα τα πας εσύ γιατί πνίγηκες αφού μας είχες πει προεκλογικά θα το έλυνες το θέμα σε 2 μέρες. Δεν φταις εσύ αφού την αναξιοπιστία σου την είχες δείξει και στον παναρκαδικό ο κόσμος φταίει που σε ψήφισε ενώ θα έπρεπε να ξέρει

  • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ
    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    H ανικανότητα της Περιφέρειας είναι δεδομένη και εμφανής. Ο Τατούλης ήθελε τα σκουπίδια και το διαγωνισμό για τους δικούς του λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε. Τώρα που μας πνίγει το πρόβλημα της μη αποκομομιδής έχει πιεί το αμίλητο νερό! Δεν ακούγεται, βάζει την Νικολάκου να λέει το παραμύθι της και νομίζει ότι ο κόσμος βυζαίνει το δάχτυλο! Το ερώτημα βέβαια που είναι ακόμη αναπάντητο για να ξέρουμε ποιος έχει την ευθύνη είναι: Πως έβαλε σαν όρο την προσωρινή διαχείριση στον διεθνή διαγωνισμό αφού δεν είχε την αρμοδιότητα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αρα από αυτό και μόνον φαίνεται ξεκάθαρα ότι αν δεν είχε την αρμοδιότητα τότε δεν θα μπορούσε να την θέσει μέσα στο διαγωνισμό.....Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι ταγοί της περιφέρειας και όχι να κρύβονται λες και είναι καταζητούμενοι ! Ανεύθυνοι και μοιραίοι δυστυχώς, φροντίζουν να μας το θυμίζουν. ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .... ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

  • Μάνος
    Μάνος Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο ποτε έχετε αναλάβει την ολική διαχείριση; Γιατι οταν είχε βρεθεί η προσωρινή διαχείριση πάλι δεν κάνατε τίποτα.
    Επιτέλους απο ποτε θα αναλάβετε για να ξέρουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • EVA
    EVA Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    τρελενομαι, αισχος δεν υπαρχει λυση και ολο λενε λενε κουταμαρες

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...