Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανδρικά πουλόβερ: Versatile & elegant για καθημερινό ανδρικό ντύσιμο

Ανδρικά πουλόβερ: Versatile & elegant για καθημερινό ανδρικό ντύσιμο

Είναι τόσο πολλά και τόσο υπέροχα τα στιλ που μπορεί να δημιουργήσει ένας άνδρας με τα μακρυμάνικα μπλουζάκια του, που σχεδόν μπορούν να θεωρηθούν ένας «κρυφός πρωταγωνιστής» της γκαρνταρόμπας του.

Οι μακρυμάνικες μπλούζες και τα ανδρικά πουλόβερ συμπληρώνουν το «παζλ» για ποικίλα στιλ, ενώ δεν δείχνουν να έχουν ιδιαίτερους περιορισμούς όσον αφορά τις casual-wear περιστάσεις και όχι μόνο.

Ως είδος μπλούζας μπορεί να φορεθεί για τις περισσότερες μέρες του χρόνου, Φθινόπωρο, Χειμώνα και Άνοιξη, προσφέροντας μια ανάλαφρη και ζεστή αίσθηση στο σώμα, είτε σε συνδυασμό με ελαφρύ ή χοντρό μπουφάν, είτε με παλτό, είτε ακόμα και με σακάκι.

DSC07193 1

Αντίστοιχη ευκολία συνδυασμών προσφέρουν και για το κάτω μέρος του σώματος. Ανεξάρτητα από τον τύπο του πουλόβερ ή το είδος του υφάσματος, μπορεί με την ίδια κομψότητα να συνδυαστεί με το κατάλληλο υφασμάτινο παντελόνι ή jean, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα νεανικό και μοντέρνο look. Σε ακόμα πιο modern elegant outfits, μπορεί να συνδυαστεί με υφασμάτινο jogger παντελόνι τύπου φόρμας με ελαστική μέση, συνδυασμός που ξεχωρίζει με το cool ύφος του και τη σχεδόν αέρινη αίσθηση που χαρίζει στις κινήσεις του σώματος.

DSC07686 1

Το στιλ πουλόβερ που θα επιλέξετε εξαρτάται από το γούστο σας. Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ή και χρωματικών συνδυασμών στην οποία κυκλοφορούν, προσφέρει σίγουρα πολλές επιλογές για όλους και δίνει extra ιδέες για outfit που ίσως να μην είχατε σκεφτεί. Διαχρονική πρόταση πάντως παραμένουν τόσο ο συνδυασμός ενός πουλόβερ με πουκάμισο.

Ως προς τα υφάσματά τους, ένα βαμβακερό πουλόβερ είναι η καλύτερη εκδοχή προκειμένου το σώμα να απολαμβάνει υπέροχη αίσθηση με κατάλληλη θερμοκρασία, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Εξαιρετική πρόταση αποτελούν και τα μελανζέ πουλόβερ, σχέδιο που διατίθεται στην καλύτερη εκδοχή του από βαμβακερό ύφασμα vanisè, προσφέροντας το απόλυτο ιταλικό style.

***

Ανακαλύψτε την πιο κομψή συλλογή με ιταλικά ανδρικά πουλόβερ και μακρυμάνικες ανδρικές μπλούζες με ένα κλικ στο e-shop της Tailor. Διατηρώντας ένα σταθερό προφίλ με tailored ανδρικά ιταλικά ρούχα, κάθε συλλογή της εταιρίας είναι συνώνυμο του μοντέρνου sophisticated style που αναδεικνύει την πιο κομψή έκδοση του ανδρικού ντυσίματος για κάθε ηλικία.

 DSC06888 1

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...