Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Dancing with the Voice» η Άννα Μαρία - Πρόκριση στους «12» και ... πρόταση γάμου! (vd)

«Dancing with the Voice» η Άννα Μαρία - Πρόκριση στους «12» και ... πρόταση γάμου! (vd)
Με το τραγούδι «Φίλα με ακόμα», η Άννα Μαρία Μπιλίδα από την Τρίπολη «κέρδισε» ξανά το κοινό που την ψήφισε μαζικά και την έστειλε στη φάση με τις «12» καλύτερες του «Voice» στον Αντ1!

Η Άννα Μαρία πήρε εξιαρετικές κριτικές τόσο για τον τρόπο με τον οποίο ερμήνευσε το τραγούδι (μόνο  ο Μιχάλης της είπε ότι μπορείς και καλύτερα), αλλά και για τις στυλιστικές της προτιμήσεις!
Τελικά, από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, η Άννα Μαρία ήταν μία από τις τρεις που προκρίθηκε στην επόμενη φάση, με τις ψήφους του κοινού.

Το παράξενο που συνέβη μετά την ερμηνεία της και πριν τα αποτελέσματα είναι ότι δέχθηκε διαδικτυακή ... πρόταση γάμου! Φυσικά,τόσο ο η ίδια όσο και ο Θέμης Γεωργαντάς αντιεμτώπισαν το θέμα με χιούμορ!
Η Άννα Μαρία έγραψε στο διαδίκτυο: «Αν την περασμένη εβδομάδα δεν είχα λόγια, πόσω μάλλον τώρα! Πραγματικά δεν βρίσκω λέξεις να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ, μέσα από τα βάθη της ψυχής μου που με τις ψήφους σας μου δίνετε τη δυνατότητα να συνεχίσω αυτό το μουσικό ταξίδι!!! Καλό βράδυ σε όλους σας!!!»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...