Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδία - Απίστευτο ρεκόρ στη χρήση ίντερνετ μέσω κινητού το Πάσχα!

Αρκαδία - Απίστευτο ρεκόρ στη χρήση ίντερνετ μέσω κινητού το Πάσχα!
Αύξηση ρεκόρ, κατά 78% σε σχέση με πέρυσι, σημειώθηκε στη χρήση δεδομένων στο δίκτυο της COSMOTE την περίοδο των εορτών του Πάσχα, γεγονός που αποδεικνύει την ολοένα αυξανόμενη σημασία του κινητού internet για την επικοινωνία.
Αναλυτικότερα, το τετραήμερο του Πάσχα (Μ. Παρασκευή - Δευτέρα του Πάσχα):
· Το κινητό ευρυζωνικό δίκτυο της COSMOTE, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, διαχειρίστηκε όγκο δεδομένων που ξεπέρασε τα 150 TeraBytes, αυξημένο κατά 78% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
· Η χρήση δεδομένων μέσω δικτύου 4G αυξήθηκε κατά περισσότερο από 500%, γεγονός που αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη χρήση του mobile broadband, αλλά και τη συνεχή, ταχύτατη επέκταση του δικτύου 4ης γενιάς της COSMOTE.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη αύξηση κίνησης πραγματοποιήθηκε εκτός Αθηνών. Ενδεικτικά, η χρήση δεδομένων υπερδιπλασιάστηκε σε σχέση με πέρυσι στην πόλη της Θεσσαλονίκης (+137%), στο Ηράκλειο Κρήτης (+133%), στο Ρέθυμνο (+126%), στην Ορεινή Αρκαδία (+118%) και τη Φλώρινα (+117%), αλλά και στη Λέσβο (+106%) και την Κέρκυρα (+103%).
Τεράστια ήταν η αύξηση της κίνησης στο δίκτυο 4G στο Ηράκλειο Κρήτης, τα Χανιά, αλλά και σε άλλες τουριστικές περιοχές όπως τα νησιά Άνδρος, Τήνος, Μύκονος και Σύρος, η Ορεινή Κορινθία, η Μεσσηνία και το Ναύπλιο.

2 σχόλια

  • COSMOTE
    COSMOTE Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΣΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ.

  • ΤΕΛΗΣ
    ΤΕΛΗΣ Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...