Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόγραμμα δείχνει ποια προφιλ στο Facebook είναι ψεύτικα!

Πρόγραμμα δείχνει ποια προφιλ στο Facebook είναι ψεύτικα!
Αυτή την εβδομάδα θα δούμε κάτι πολύ ενδιαφέρον, το οποίο δεν είναι ακριβώς app, αλλά μπορεί να ξεχωρίσει τα «χλωρά» από τα «ξερά» στο Facebook, να αναλύσει κάθε προφίλ που σας ενδιαφέρει και να σας πεί αν είναι ψεύτικο ή αυθεντικό!
Γνωρίστε το Fake FB που είναι δημιουργία Έλληνα developer!  

not-sure-wether-this-is-abigail-johnson-or-fake-fb-profile

Το Fake FB (FakeFacebookProfileExaminer) δημιουργήθηκε από τον Γεώργιο Δελαπόρτα σαν ένα μέσο αναγνώρισης των ψεύτικων profiles του Facebook που τόσο μας ταλαιπωρούν κάθε μέρα σχεδόν. Ένα αίτημα φιλίας από άγνωστο, ένα εισερχόμενο μήνυμα που δείχνει ύποπτο αλλά δε μπορούμε να είμαστε και σίγουροι...ακόμα χειρότερα, κάποιο προφίλ που υποδύεται ένα άτομο αλλά δεν είναι ο ίδιος και φυσικά δεν έχει καλές προθέσεις. Όλα αυτά είναι άλλοτε εύκολο και άλλοτε δύσκολο να τα ξεχωρίσουμε, έτσι ένα extension όπως το Fake FB μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο.

fake fb2

Είπαμε “extension” γιατί αυτό είναι το Fake FB, ένα extension, μια προσθήκη αν θέλετε, του Chrome browser που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν σήμερα. Αποτελεί ένα «εργαλείο» που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Chrome και να σας δείξει αν ένα προφιλ στο Facebook είναι πραγματικό ή όχι, με ένα κλικ! Το επιτυγχάνει αναλύοντας και χρησιμοποιώντας δεδομένα του ίδιου του προφιλ, μέσω ενός συστήματος τεχνητής νοημοσύνης (Α.Ι.) και με βάσει στατιστικά στοιχεία, έτσι το ποσοστό επιτυχίας του ανέρχεται στο 95%, σύμφωνα με τον ίδιο το δημιουργό του!

Μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα έχετε το αποτέλεσμα και γνωρίζετε αν θα πατήσετε την «Αποδοχή» ή την «Απόρριψη» του αιτήματος φιλίας.

fake fb

Το Fake FB αφ’ενός είναι μοναδικό στο είδος του παγκοσμίως, αυτή τη στιγμή, αφ’ετέρου όπως προείπαμε είναι ελληνική δημιουργία και οι μανιώδεις χρήστες του Facebook οφείλουν να το δοκιμάσουν, έστω. Αν έχετε Chrome browser μπορείτε να το εγκαταστήσετε από εδώ και έπειτα η χρήση του είναι παιχνιδάκι!

galsnguys

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...