Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σπουδάζει η 19χρονη που «έλουσαν» με σαμπάνιες στη Μύκονο (vd)!

Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σπουδάζει η 19χρονη που «έλουσαν» με σαμπάνιες στη Μύκονο (vd)!
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με 19χρονη μελαχρινή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το κορμί της οποίας έλουσαν με 15 μπουκάλια σαμπάνιας, στη Μύκονο.
Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ειρήνη Στεριανού η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα με το σέξι χορό της στη Μύκονο, μαζί με το αγόρι της, που άδειασε στο κορμί της τη μία σαμπάνια μετά την άλλη!

«Πήγαμε για να περάσουμε καλά» λέει η ίδια στην εκπομπή «Μία» του Σταρ. Δηλώνει ενοχλημένη με πικρόχολα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη, αν και προσθέτει ότι δεν θα κάτσει να στενοχωρηθεί …

«Δεν ενοχλώ κανέναν. Ό,τι κάνω, το κάνω με το αγόρι μου για να περάσω καλά», υποστηρίζει η Ειρήνη και προσθέτει: «Δεν το μετάνιωσα και θα το ξανάκανα».

Το αγόρι της Ειρήνης δήλωσε ότι πήγε μαζί της στη Μύκονο και κανείς δεν έχει δικαίωμα να σχολιάζει όσα κάνει με τη σχέση του.

Να σημειωθεί ότι –όπως δήλωσε η ίδια- σπουδάζει Κοινωνική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Κόρινθο), αλλά στόχος της είναι να κάνει τηλεόραση, όταν τελειώσει τις σπουδές της!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...