Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παιδικό Σαμπουάν για Ψείρες "Stop Pid" 200ml ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ!

Παιδικό Σαμπουάν για Ψείρες "Stop Pid" 200ml ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ!
Ένα καινοτομικό προϊόν με υψηλή περιεκτικότητα φυτικών αιθέριων ελαίων που επιδρά σαν φράγμα στις ατμοσφαιρικές επιθέσεις και δημιουργεί εχθρικό περιβάλλον για τις ψείρες.
Περιέχει neem oil, που καταπραΰνει τη φαγούρα και έλαιο γλυκού αμύγδαλου, που κάνει τα μαλλιά απαλά και γυαλιστερά. Απωθεί τις ψείρες και τις κόνιδες, εμποδίζει τη μεταλλαγή των νυμφών, αναχαιτίζει την ανάπτυξη τους, καθιστά τις ψείρες στείρες και αποτρέπει την εναπόθεση και ανάπτυξη των αυγών. Συστατικά: αιθέρια έλαια Θυμάρι, Ρίγανη, Λεμονόχορτο και Γεράνι, οργανικό έξτρα παρθένο Ελαιόλαδο, οργανικά λάδια Neem, Soyabean, Sweet Αlmonds, και εκχύλισμα άνθους Honeysuckle που έχει φυσική αντιβακτηριακή δράση.
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ -20% από 13,20€ τώρα 10,50€
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ:
Ακολουθώντας την τάση για στροφή στην χρήση προϊόντων φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και παρατηρώντας την έλλειψη τέτοιων προϊόντων στον τόπο μας, αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα μαγαζί στο οποίο θα βρίσκουμε, εμείς και οι φίλοι μας, όλα εκείνα τα προϊόντα που θα θέλαμε να χρησιμοποιούμε για την φροντίδα της οικογένειάς μας, του εαυτού μας και των πιστών μας φίλων. Βρήκαμε εταιρείες που παράγουν φυτικά, βιολογικά καλλυντικά για την γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, τα κατοικίδια, βιολογικά βότανα, σοκολάτες και συμπληρώματα διατροφής, όπως και αρωματοσυσκευές, αρωματικά έλαια και προϊόντα από άλατα Ιμαλαΐων για να απολαμβάνουμε ευεξία, χαλάρωση και χαρά στους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε.
Θα χαρούμε πολύ να τα μοιραστούμε μαζί σας, να βρούμε μαζί λύσεις που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε συνταγές αρωματοθεραπείας.
Σε τακτά διαστήματα, που θα ανακοινώνουμε στην σελίδα μας στο facebook, θα προσφέρουμε δωρεάν μακιγιάζ με τα βιολογικά προϊόντα μακιγιάζ της SANTE.
Σύντομα θα λειτουργήσει και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στη διεύθυνση www.letsgobio.gr απ' όπου θα μπορούμε να εξυπηρετούμε και τους απομακρυσμένους φίλους μας.
Let's go bio, Τάσου Σεχιώτη 47, Τρίπολη, τηλ. 2710234053.

Κάντε Like στο επίσημο Fun Page : Let' s go bio

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...