Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Social Media: Η σύγχρονη & αναγκαία μόδα επικοινωνίας μας!

Social Media: Η σύγχρονη & αναγκαία μόδα επικοινωνίας μας!
Η επικοινωνία είναι μια ανάγκη των ανθρώπων που μετρά αιώνες πίσω, ξεκινώντας από τις τοιχογραφίες, τα  σήματα μορς και καπνού έως τα εργαλεία των social media της σύγχρονης εποχής που επιτρέπουν στο κόσμο να έρχεται πιο κοντά από όλα τα μέρη της γης.

Η επικοινωνία είναι μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ δύο η περισσοτέρων ανθρώπων που εναλλάσσουν τους ρόλους τους άλλοτε ως πομποί (στέλνω τη πληροφορία)  και άλλοτε ως δέκτες(δέχομαι τη πληροφορία) μηνυμάτων (σκέψη , συναίσθημα, ερωτήματα, απορία,).

Σήμερα ένα από τα πολλά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας
για να επικοινωνήσουμε είναι αυτό του τηλεφώνου. Μια συσκευή γνώριμη σε  όλους μας με συνεχή εξέλιξη και που δε λείπει από κανενός μας..το χέρι.

Πιο ειδικά η ιστορία της κινητής τηλεφωνίας ξεκίνησε αμέσως μετά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο όπου Σουηδοί, Φιλανδοί και Αμερικανοί προσπάθησαν να δώσουν ζωή σε αυτό το μέσο.

Την αρχή έκανε ο δόκτωρ Μάρτιν Κούπερ της Motorolaστην Νέα Υόρκη όπου κρατώντας μια συσκευή 900 γραμμαρίων και 25 εκατοστών ύψος, πραγματοποίησε την πρώτη επιτυχημένη κλήση στις 3 Απριλίου του 1973.

Στην Ελλάδα η πιο δημοφιλής εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έκανε την εμφάνισή της στις 29 Ιουνίου του 1993 επονομαζόμενη ως Telestet, στη συνέχεια εξαγοράστηκε από την Tim και σήμερα όλοι την γνωρίζουμε ως WIND.

Η WIND ως αξιόπιστη εταιρεία με το πέρασμα των χρόνων και με σταθερή πορεία στη κινητή τηλεφωνία, μας παρέχει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε όποια μέρα και ώρα επιθυμούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα της Wind! Κάντε Like ΕΔΩ!

Καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων μέσα από οικονομικά, εξελιγμένα και προσαρμοσμένα στις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις προγράμματα, η εταιρεία της WIND μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε σωστά, γρήγορα και άνετα, χωρίς προβλήματα αλλά και να νιώθουμε ασφάλεια.

Μια σωστή επικοινωνία επιφέρει σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών και επισφράγιση των φιλικών, διαπροσωπικών, επαγγελματικών και κοινωνικών μας σχέσεων.

Επισκεφτείτε το κατάστημα της Wind Μεγαλόπολης (27910 21131)  και επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και μοιραστείτε σκέψεις και συναισθήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε απίστευτες ταχύτητες 4G!!

Eπίσημο Fun Page Wind Megalopolis ΕΔΩ!



Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...