Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Ο γύρος του Μπάρδη": 6 γευστικά χρόνια - Προσφορά όλες οι πίτες ... με 2€!

"Ο γύρος του Μπάρδη": 6 γευστικά χρόνια - Προσφορά όλες οι πίτες ... με 2€!
«Πόσες φορές δεν έχουμε πει «παραγγέλνουμε πίτα στον Μπάρδη;»

Ποιος δεν έχει περάσει από το ψητοπωλείο του; Για τις μοναδικές γεύσεις, αλλά και για τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, ο οποίος πάντα υποδέχεται τον κόσμο με το πιο πλατύ του χαμόγελο!

Η ιστορία του..

… ξεκινά από την όμορφη Σπάρτη και με εμπειρία 40 χρόνων, αποφασίζει πριν από
6 χρόνια, τον Απρίλιο του 2010 να προσφέρει τις υπέροχες γεύσεις του και στον κόσμο της Τρίπολης!

Με συνταγή μοναδική στην Ελλάδα, «Ο Γύρος του Μπάρδη» καλύπτει και κάθε … γαστρονομική επιθυμία!

Μπορείτε να απολαύστε σουβλάκια (καλαμάκια), ψητό κοτόπουλο και χειροποίητο μπιφτέκι, όλα στα κάρβουνα και φυσικά τον απόλυτο γύρο κεμπάπ, με εκλεκτά κρέατα, σε πίτα ή μερίδα.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δε σάς αναφέρουμε όλες τις ανεπανάληπτες γεύσεις που μπορείτε να γευτείτε, διότι άλλο να το γράφουμε κι άλλο να το … γεύεστε!

Τον αποκαλούν «Ο Άρχοντας της γεύσης» και όχι τυχαία, αφού τα πολλά χρόνια εμπειρίας του, η αγάπη του, αλλά και το γεγονός πως είναι λάτρης του καλού φαγητού, είναι το συστατικό της επιτυχίας του, μιας και δίνει πάντα προτεραιότητα στην ποιότητα και την υγιεινή των προϊόντων του.

Η ανταπόκριση του κόσμου της Τρίπολης, από την πρώτη στιγμή, που άνοιξε το κατάστημα , ήταν μεγάλη, καθώς κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στις μυρωδιές και τις γεύσεις όλων των φαγητών!

Όσο για τον ίδιο τον κ. Μπάρδη , είναι ένας άνθρωπος «έξω καρδιά», πάντα χαμογελαστός, δεν παραβλέπει να χαιρετά κανέναν απ’ όσους μπαίνουν στο κατάστημα του και με το αγέρωχο ανάστημά του, υποδέχεται τον κόσμο από τον οποίο εμπνέεται για νέες μοναδικές γεύσεις!

Για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτά τα επιτυχημένα γευστικά 6 χρόνια στην Τρίπολη, «ο Γύρος του Μπάρδη» προσφέρει όλες τις πίτες, μόνο με 2 ευρώ αλλά και με προσφορές στα υπόλοιπα προϊόντα!

Κλείνοντας, ο ίδιος μάς αποκάλυψε πως οι προσφορές θα συνεχιστούν και όλοι θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν τις μοναδικές συνταγές!

Τάσου Σεχιώτη 20

2710.224450- 224466

What’s up: 6977.168484

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...