Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δώστε στόχο… στο βλέμμα σας! Ανακαλύψτε πως!

Δώστε στόχο… στο βλέμμα σας! Ανακαλύψτε πως!
Είστε έτοιμες για το καλοκαίρι; Ήλιος, θάλασσα, ζέστη, άνετα ρούχα, βόλτες, πολλές βόλτες! Στην παραλία, σε εκδηλώσεις και σε τόσα άλλα!
Επειδή η ομορφιά μας ... καθρεφτίζεται στο βλέμμα μας, ανακαλύψαμε έναν έξυπνο τρόπο για να έχουμε υπέροχα μάτια όλες τις ώρες με υπέροχες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες!
Πετάξτε τις ...
μάσκαρες! Ήρθαν οι ημιμόνιμες βλεφαρίδες, τρίχα – τρίχα! Υπέροχη πρόταση για σαγηνευτικό βλέμμα! Όταν συνδυαστεί και με ημιμόνιμο φρύδι (Προσοχή: Τρίχα-τρίχα, για φυσικό αποτέλεσμα!), τότε το αποτέλεσμα είναι απίστευτο!
 
Η Ναταλία Kozevko – Νταιφώτη υπεύθυνη του ινστιτούτου ομορφιάς Natalia Nails & Beauty Salon στην Τρίπολη, μάς αναφέρει:
 
"Στο βλέμμα της γυναίκας καθρεφτίζεται όλη η ομορφιά της! Όταν λοιπόν, έχει περιποιημένο φρύδι και τονισμένες βλεφαρίδες, τότε η ομορφιά της απογειώνεται! Η καλύτερη επιλογή για φυσικό αποτέλεσμα, που στηρίζω πάντα για κομψότητα και φινέτσα, είναι η μέθοδος "τρίχα-τρίχα" και στις 2 περιπτώσεις. Είναι γρήγορη τοποθέτηση και δεν πονάει καθόλου! Όλο και πιο πολλές γυναίκες το δοκιμάζουν και το επαναλαμβάνουν! Το φρύδι διαρκεί περίπου στη μία ώρα και κρατάει για έναν ολόκληρο χρόνο! Είναι κατάλληλο για τις γυναίκες που για κάποιο λόγο δεν έχουν σωστό φρύδι. Οι βλεφαρίδες τρίχα-τρίχα έχουν διάρκεια 1 μήνα και λίγο παραπάνω και η τοποθέτηση διαρκεί 45 λεπτά! 
 
Πετάμε τα μολύβια φρυδιών, πετάμε τις μάσκαρες, μιας και δεν τις έχουν πλέον ανάγκη όσοι τοποθετήσουν βλεφαρίδες! Όλη τη μέρα είμαστε με βλέμμα όμορφο με φυσικό αποτέλεσμα, ακόμα και στην παραλία!"
 
Επισκεφτείτε το επίσημο Fun Page Facebook Natalia nails & beauty salon και στείλτε την δική σας ερώτηση για κάθε σας απορία ή τηλεφωνήστε στο 2710242443.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...