Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διοικητήριο Περιφέρειας | Εγκαταλείφθηκε η επιλογή του στρατοπέδου, προχωρά η "ΥΕΒ"

Διοικητήριο Περιφέρειας | Εγκαταλείφθηκε η επιλογή του στρατοπέδου, προχωρά η "ΥΕΒ"

Στη διάρκεια σύσκεψης γνωστοποιήθηκε ότι η Περιφέρεια προτίθεται να προχωρήσει στην διαδικασία κατασκευής νέου διοικητηρίου για τις υπηρεσίες της στην Τρίπολη, σε χώρο ιδιοκτησίας της, ο οποίος παλαιότερα φιλοξενούσε την ΥΕΒ.

Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης, η επιλογή αυτή κατέστη αναγκαία μετά την απαίτηση εκ μέρους του Ταμείου Εθνικής Αμυνας (ΤΕΘΑ) καταβολής από την Περιφέρεια τιμήματος ύψους 1.000.000 ευρώ ετησίως για την παραχώρηση σε αυτή έκτασης και υποδομών στο στρατόπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, στην Τρίπολη.

Τέλος, στην ίδια σύσκεψς επαναβεβαιώθηκε ότι επιταχύνεται η έναρξη διαδικασιών για την κατασκευή σε ιδιόκτητο χώρο της Περιφέρειας, στην αρκαδική πρωτεύουσα -στην οδό Καλαμών-, του Κέντρου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

3 σχόλια

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο λίγος τελικά ο Νίκας. Μόνο λόγια και από έργα μηδέν. Όταν του τα έλεγε ο Βαγγέλης ο Γιαννακούρας , στην επερώτηση που είχε κάνει για το στρατόπεδο, διαρρήγνυε τα ιμάτια του ο Νίκας ότι θα γίνει διοικητήριο στο στρατόπεδο και τώρα καταλήγει στην λύση που του είχε αναφέρει ο Βαγγέλης. Γενικά λάθη επί λαθών είναι ο άνθρωπος. Μετακομίζει τις υπηρεσίες σε ένα κτίριο με τα ίδια λεφτά που έδιναν και πριν .. ποιοι το όφελος λοιπόν που το κάνει θέμα και μάλιστα μεγάλο μόνο για επίδειξη. Και τα χρήματα τα παίρνει και ξένος άνθρωπος που δεν μένει στην Τρίπολη. Αυτές είναι οι επιλογές του.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 09:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην ΥΕΒ ήδη έχει εκπονήσει μελέτη η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη .Αφού πρώτα είχε διερευνησει την εκδοχή του ιδιόκτητου οικοπέδου στις γραμμές του τραίνου , του στρατοπέδου , της αγοράς έτοιμου κτιρίου , τα οποία δεν μπορεσαν να ευδοκιμήσουν . Για όλα αυτά που προηγήθηκαν δεν μπήκε στον κόπο ποτέ να συμβουλευτεί την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή ο κ. Νίκας . Ποτέ δεν είναι αργά όμως να παραδεχτούν ότι πηγαινοέρχονταν στο Εθνικής Αμυνας χωρίς τις διαβεβαιώσεις που μας ανακοίνωναν . Κι ότι τους το σφυριξαμε ότι υπάρχει μελέτη στην ΥΕΒ . Μόνο συγνώμη πρέπει να λένε συνεχώς για τις απρέπειες τους .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 08:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν την μεταφέρεις στην Καλαμάτα να τελειώνουμε; Να σταματήσει και το δουλεμα εκ μέρους του περιφερειαρχη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...