Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γκάλοπ στην Τρίπολη – «Καλή η ελεγχόμενη, αλλά δεν βρίσκουμε πάρκινγκ» λένε οι πολίτες (vd)

Γκάλοπ στην Τρίπολη – «Καλή η ελεγχόμενη, αλλά δεν βρίσκουμε πάρκινγκ» λένε οι πολίτες (vd)

 

Για την ελεγχόμενη στάθμευση και το μεγάλο πρόβλημα με τις θέσεις παρκινγκ στην Τρίπολη μίλησαν πολίτες, βλέποντας το μέτρο αυτό ως μια καλή λύση για την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου.

Όπως είπαν, με αυτό τον τρόπο θα αποσυμφορηθεί το κέντρο και θα μπορούν όλοι να εξυπηρετηθούν και όχι μόνο κάποιοι, οι οποίοι επιλέγουν να αφήνουν παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα τους ακόμα και ολόκληρη τη μέρα σε ένα σημείο.

Ο Δήμος Τρίπολης ξεκίνησε την εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης σε τρεις δημοτικούς χώρους (στην οδό Δαρειώτου, στη γωνία Εθνομαρτύρων και Φωτάκου και στην κάτω αγορά).

Έτσι λοιπόν ιδιοκτήτες περιπτέρων έσπευσαν να προμηθευτούν τις κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης από το Δήμο, οι οποίες έγιναν ανάρπαστες, καθώς πουλήθηκαν τα 3/4 αυτών, σύμφωνα με το ιδιοκτήτη περιπτέρου της κάτω αγοράς. Την Τετάρτη, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού το πολύ 10 άτομα προμηθεύτηκαν την κάρτα.

Η τιμή της κάθε κάρτας ανέρχεται στα 0,50 ευρώ ανά ώρα από Δευτέρα έως Παρασκευή (8:00 έως 21:00 ) και Σάββατο (8:00 έως 15:00), ποσό ανεκτό όπως δηλώνουν πολίτες που τις χρησιμοποιούν. Το πρόστιμο για τη μη χρήση της ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Β.Π.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...