Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίθεση Τσιαμούλου σε Δήμαρχο: «Η ουσία δεν είναι να βγάζουμε φωτογραφίες και να κάνουμε μικρορουσφέτια»

Επίθεση Τσιαμούλου σε Δήμαρχο: «Η ουσία δεν είναι να βγάζουμε φωτογραφίες και να κάνουμε μικρορουσφέτια»

Σε ολομέτωπη επίθεση κατά της δημοτικής αρχής προχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» κ. Νίκος Τσιαμούλος, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Ο κ. Τσιαμούλος είπε ότι «μια παρέα κυβερνά τον δήμο» κι ότι «δεν είναι ουσία να βγάζουμε φωτογραφίες και να κάνουμε μικρορουσφέτια».

Επιπλέον τόνισε ότι ο Δήμαρχος δεν δικαιολόγησε ποτέ γιατί αναβλήθηκε η παρουσίαση των εκδηλώσεων την προηγούμενη Τετάρτη, ενώ για την κεντρική πλατεία είπε ότι «θα είναι φιάσκο στο τέλος. Δεν είπε ο δήμαρχος μια συγνώμη που πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων μια μελέτη. Το έργο θα φτιαχνόταν με 1.900.000 και τελικά θα φτιαχτεί με 3.400.000 ευρώ. Δεν εχω δει τα σχέδια της κεντρικής πλατείας, μόνο από το ίντερνετ. Γίνονται όλα στο πόδι, 3.00 η ωρα ήρθε το εμαιλ με το θέμα της αποδοχής για την κεντρική πλατεία. Πρόκειται για προχειρότητα.»

Στη συνέχεια, έθεσε το θέμα προσφυγής του Δήμου Τρίπολης στα ευρωπαϊκή δικαστήρια αν η Περιφέρεια δεν δώσει τα χρήματα του ΕΣΠΑ για τις συνδέσεις του φυσικού αερίου στην Τρίπολη, προκειμένου το κόστος της σύνδεσης να μην επιβαρύνει τους δημότες και ζήτησε να μάθει ποια είναι η θέση της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Τσιαμούλος αναρωτήθηκε αν « Δήμαρχος θα αποφασίσει μονος του να αλλάξει το λογότυπο του δήμου» και τέλος για τις ανεμογεννήτριες τόνισε πως «έχουμε δυο ξεχωριστές εταιρίες, στη μια υπήρχε εισήγηση αρνητική, στην άλλη πάει μονος του ο Κατσαφάνας και λέει να γίνει, δεν ξερω τι σχέσεις έχει με την εταιρεία. Στο επόμενο συμβούλιο, περιμένουμε συγκεκριμένη εισήγηση».

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν σε ακούει κανένας πλέον. Μαζί με το Σωτηράκη, έχετε καταντήσει οι κλόουν του δημοτικού συμβουλίου. Εσύ τώρα έχεις άλλες δουλειές να κάνεις. Έχεις να οργανώσεις τον αγώνα σου για να γίνεις και πάλι στις επόμενες εκλογές το δεκανίκι του Γιάννου του μπανάνα. Και για άλλη μια φορά, εσύ θα του την ξεφλουδίζεις κι αυτός θα την ξανατρώει. Το λες και μαζοχισμό αυτό

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικολάκη σας γυρνάει ταινία ο Τζιούμης

  • κλαους
    κλαους Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 13:53 Σύνδεσμος σχολίου

    τι εννοείς ; κάνουν και τίποτε άλλο, εκτός από ρουσφέτια ; λολ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...