Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε Πρότυπο θα μετατραπεί το 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης - Νέα διαμαρτυρία εκπαιδευτικών - Τι είπαν στον Σελίμη (vd)

Σε Πρότυπο θα μετατραπεί το 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης - Νέα διαμαρτυρία εκπαιδευτικών - Τι είπαν στον Σελίμη (vd)

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησε παρατάξεις που είναι μειοψηφία στην ΕΛΜΕ (ΠΑΜΕ, ΕΑΚΚ και Αδέσμευτοι) μαζί με εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου, το μεσημέρι της Πέμπτης (22/4/2021), στην Τρίπολη, ενάντια στο χαρακτηρισμό σχολείων σε πρότυπα και πειραματικά.

Ο κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι «χωρίς τη θέληση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών αποφασίστηκε να μετατραπεί το 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης σε Πρότυπο.

Θέσαμε στον Προϊστάμενο κ. Σελίμη τους λόγους για τους οποίους είμαστε αντίθετοι σε αυτή την εξέλιξη, επισημάναμε πως θα δημιουργηθούν σχολεία πολλών ταχυτήτων. Αυτή η μεθόδευση είναι Δούρειος ίππος για ανατροπή εργασιακών σχέσεων και κατάργηση οργανικών θέσεων και να εφαρμοστεί η αντιδραστική αξιολόγηση.

Ο κ. Προϊσταμένος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εμμένει σε αυτή την πολιτική και συμφωνεί και μας είπε ότι αυτό το σχολείο προορίζεται για Πρότυπο. Αυτό σημαίνει καθαρά ότι οι μαθητές εκεί θα πηγαίνουν χωρίς γεωγραφική κατανομή και κατόπιν εξετάσεων και οι εκπαιδευτικοί θα αλλάζουν αφού δεν θα υπάρχουν οργανικές θέσεις.»

Β.Γ.

www.kalimera-arkadia.gr

176147967 498442454690505 2682544126763434173 n

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...