Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο dvd για την ανάδειξη των αγροτικών προϊόντων του δήμου Τρίπολης (vd)

Νέο dvd για την ανάδειξη των αγροτικών προϊόντων του δήμου Τρίπολης (vd)

Με στόχο τη στήριξη του πρωτογενή τομέα και τη συμμετοχή των αγροτών της περιοχής μας στις νέες εξελίξεις, ο δήμος Τρίπολης προχώρησε στη δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού με τίτλο "Αρκαδία, Δήμος Τρίπολης - τα προϊόντα της γης μας". Το 30λεπτό περιεχόμενο του DVD παρουσιάζει όλα τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας και τις εργασίες που γίνονται γι' αυτά και θα διανέμεται στις εκθέσεις και στις ημερίδες που θα συμμετέχει ο δήμος, με σκοπό να παρουσιάζονται τα 17 μοναδικά προϊόντα του Δήμου Τρίπολης.

Πρόκειται για μία παραγωγή η οποία αποτελεί συνέχεια μιας προσπάθειας που είχε ξεκινήσει από τον πρώην Δήμο Τεγέας και πλέον ενισχύθηκε με την ένταξη περισσότερων προϊόντων.

Ο υπεύθυνος για τον αγροτικό τομέα του δήμου Τρίπολης Γιώργος Παπαδημητρίου τόνισε το ενδιαφέρον του δήμου για την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας και τη στήριξη των αγροτών μέσω της ανάδειξης των προϊόντων τους, δηλώνοντας ότι γι' αυτό το λόγο διοργανώνει και συμμετέχει σε ανάλογες εκδηλώσεις, σε γιορτές και σε εκθέσεις.

Μάλιστα στις 29 Αυγούστου πρόκειται να συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην έκθεση της 'αδελφής' πόλης του Μεσολογγίου, μια έκθεση που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη χρονιά, μέχρι τη 1 Σεπτεμβρίου.

Β.Π. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...