Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέφτουν σκουπίδια από άλλες περιοχές στο σκουπιδότοπο της Αγίας Τριάδας;

Πέφτουν σκουπίδια από άλλες περιοχές στο σκουπιδότοπο της Αγίας Τριάδας;

Στο δημοτικό συμβούλιο, εκτός ημερήσιας διάταξης, ο Αναστάσιος Κακλαμάνος ζήτησε και πήρε το λόγο και ενημέρωσε τον Δήμαρχο και το σώμα για τα εξής: «Σκουπίδια ξεφορτώνονται στο καινούργιο σκουπιδότοπο της Αγίας Τριάδας από άλλους δήμους και από άλλες περιοχές.

Και το λέω μετά λόγους γνώσεως και όχι για τις εντυπώσεις. Υπάρχουν αυτοκίνητα τα οποία ξεφορτώνουν σκουπίδια από άλλες περιοχές. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, αυτοκίνητο ξεφόρτωσε στον σκουπιδότοπο «ξένα» σκουπίδια. Εμείς πληρώνουν πολλά για να διώχνουμε τα σκουπίδια στην Αθήνα. Είναι αδιανόητο να πληρώνουμε τώρα και για τα σκουπίδια άλλων. Δημιουργήθηκε ένας σκουπιδότοπος που απέχει 500 μέτρα από τα σπίτια του συνοικισμού Κολοκοτρώνη, έχουμε πρόβλημα με νοτίους ανέμους, έχουμε παρόμοιο πρόβλημα με το πρόβλημα που είχε η περιοχή Φιλικών από το Πλάτωμα. Παρακαλούμε πολύ κάντε κάτι, γιατί η περίπτωση έχει γίνει ανυπόφορη».

«Θέλω τις πινακίδες», είπε ο Δήμαρχος.

Για να απαντήσει ο Αναστάσιος Κακλαμάνος ότι εγώ δεν θα αστυνομεύσω.

Από αύριο το πρωί θα ξεκινήσει η διαδικασία να αστυνομευτεί ο χώρος, δεσμεύθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αρμόδιος για τα σκουπίδια, Κώστας Ταλούμης. Ενώ, πιο μετά είπε ότι «έμαθα τις πινακίδες, αλλά δεν έχω πλήρη πληροφόρηση. Αν είναι αυτός, δεν παρανόμησε, πήρε άδεια από εμένα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...