Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παιχνίδια για παιδιά με «τα διάσημα άσπρα ζώα της λογοτεχνίας» στη Βιβλιοθήκη της Τρίπολης (εικόνες και βίντεο)

Παιχνίδια για παιδιά με «τα διάσημα άσπρα ζώα της λογοτεχνίας» στη Βιβλιοθήκη της Τρίπολης (εικόνες και βίντεο)

 Συνεχίζονται οι επιτυχημένες εκδηλώσεις ανάγνωσης και δημιουργικότητας που πραγματοποιεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης σε συνεργασία με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τη Future Library.

Έτσι λοιπόν "τα διάσημα άσπρα ζώα της λογοτεχνίας" ήταν ακόμα μια εκδήλωση, η οποία είχε ανταπόκριση από πολλά παιδάκια που γέμισαν την αίθουσα της βιβλιοθήκης. Διάβασαν βιβλία σχετικά με άσπρα ζώα και τα παρουσίασαν κατά ομάδες. Στη συνέχεια ζωγράφισαν κάποια από αυτά.

εκδηλώσεις αυτές στηρίζονται από εθελοντές, οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το ενδιαφέρον των παιδιών αλλά και των γονιών στην προσπάθεια που γίνεται να έρθει το παιδί σε επαφή με το βιβλίο και γενικότερα με τη λογοτεχνία, μέσα από το παιχνίδι και την επικοινωνία με άλλα παιδιά της ηλικίας τους.

Η επόμενη και τελευταία εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, 6-8 το απόγευμα, με την Κική Ραδαίου και την Μάγδα Κανάκη, με τίτλο "πώς να κάνεις τα πάντα", όπου τα παιδιά θα κατασκευάσουν ό,τι βάζει ο νους τους! Δείτε το βίντεο στο οποίο μιλούν παιδιά και η εθελόντρια Έλενα Νικολοπούλου.

Β.Π.

Για να δείτε εικόνες, πατήστε ΕΔΩ. 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...