Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: "Υπάρχουν εξελίξεις για να αποφύγουμε την αναστολή του παιδικού σταθμού Αλέας"

Τζιούμης: "Υπάρχουν εξελίξεις για να αποφύγουμε την αναστολή του παιδικού σταθμού Αλέας"

Στην αρχή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης είπε ότι για το θέμα του παιδικού σταθμού της Αλέας «υπάρχουν κάποιες εξελίξεις για να αποφύγουμε την αναστολή, αυτός είναι ο λόγος που δεν συζητείται σήμερα στο συμβούλιο.

Γίνεται μια προσπάθεια να βρεθεί τρόπος ομαλής λειτουργίας και δεν θα ληφθεί καμία απόφαση αν δεν συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο».

Ο Πρόεδρος της Αλέας κ. Δημητρακόπουλος ρώτησε ποιες είναι εξελίξεις και ο Δήμαρχος απάντησε ότι αφορά τη στελέχωση του σταθμού για να λειτουργήσει ομαλά.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ηλίας Κούρος είπε ότι «υπάρχουν κάποιοι νόμοι και η διευθύντρια είχε υποχρέωση να φέρει το θέμα στο συμβούλιο. Το προσωπικό που είναι σήμερα είναι με οχτάμηνο και είναι μόνο μια εκπαιδευτικός για όλο το σταθμό, κανονικά πρέπει να έχει 2 ΤΕ, έναν βρεφοκόμο, έναν μάγειρα και μια καθαρίστρια. Είπαμε να το επανεξετάσαμε, μια αναστολή έγινε. Εκτός από δύο τοπικούς, δεν ήρθατε καν να ενημερωθείτε οι άλλοι Πρόεδροι. Δικαιολογημένα φωνάζατε, αλλά δεν ήρθατε να ενημερωθείτε.»

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε εκεί.

2 σχόλια

  • Τεγεάτης
    Τεγεάτης Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 07:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν κλείσει ο παιδικός σταθμός Αλέας να ξέρει ο Κούρος πως θα είναι ανεπιθύμητος στην Τεγέα και ας σταματήσει τα κλαψούρισμα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσον αφορά το παραλήρημα του Κούρου ας του πεί κάποιος ότι ο ίδιος είναι ανενημέρωτος, γιατί είναι γνωστό & δημοσιοποιημένο ότι έχει αποφασιστεί οι πρόεδροι της Τεγέας να εκποσωπηθούν από τον πρόεδρο της Αλέας, ομοίως της Σκιρίτιδας από τον πρόεδρο του Αλεποχωρίου, ομοίως οι γονείς από έναν γονέα. Τί περίμενε δηλαδή να μπουκάρουν οι κάτοικοι σαν αγροίκοι; Αν έτσι είναι μαθημένος κακό για τον ίδιο, εμείς αντιμετωπίζουμε τους θεσμούς με σεβασμό και όχι σαν το μαντρί του μπάρμπα μας! Ούτε που να του περνάει από το μυαλό ότι αυτό σημαίνει ότι έστω και ένας κάτοικος δεν παρακολουθεί & δεν περιμένει τις εξελίξεις!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...